Allt från Computex 2023

#black-friday

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

59

Hemelektronik i botten när e-handeln dalar

Under årets tredje kvartal minskade e-handeln ytterligare, med färre och mindre elektronikköp som resultat av tunnare plånböcker.

22

Handla säkert i E-handeln under Black Friday

För att trygga dig och omgivningen under Black Friday ger SweClockers sju tips för att undvika bli lurad av oseriösa aktörer.

118

Full fräs inför Black Friday – rea viktigare i vikande ekonomi

Det blir fördel till konsumenterna under årets Black Friday, där ett allt tuffare ekonomiskt läge tvingar fram större prissänkningar för att locka till köp.

139

Stora lager pekar på ordentliga reor under Black Friday

Inflation och intågande lågkonjunktur gör att många håller hårt i plånböckerna. Återförsäljare ser dock ut att göra sig redo för rekordförsäljning under Black Friday.

15

Sony Playstation 5 populärast på Black Friday

Låg lagerhållning var ett genomgående tema under Black Friday, där alltifrån dörrar till bärbara datorer var i brist.

Sponsras av Webhallen
150

Uppesittarkväll med Webhallen och SweClockers inför Black Friday

Shoppingssugna teknikfantaster kan se fram emot uppesittarkväll med Anton Nilsson och Patrik Lind, som firar in Black Friday i direktsändning.

52

Pricerunner: "Var fjärde reapris är bluff"

I syfte att ta igen förlorade marginaler lurar svenska återförsäljare sina kunder med falska kampanjpriser.

1119

Följ Black Friday 2021 med SweClockers

På SweClockers hjälps vi alla åt att vaska fram de bästa kampanjerna och våra samarbetspartner bjuder på skräddarsydda deals.

Sponsras av Power och Proshop
45

Black Friday förvandlas till Black Week – gott om erbjudanden trots varubrist

Fler erbjudanden och längre kampanjer är trenden för årets Black Friday, som trots varubristen blir en höjdpunkt för shoppingsugna teknikfantaster.

186

Helgsnack: Vad planerar du köpa under Black Friday?

Årets stora säljfest ligger för dörren och därmed möjligheten att spara tusenlappar. Vad står på din inköpslista?

337

Följ Mellandagsrean 2020 med SweClockers

Det är ännu en gång mellandagsrea! Ta del av heta erbjudanden från våra partner och tipsa varandra om schyssta deals i e-handeln.

159

Veckans fråga: Har du handlat under Black Week?

Det är länge sedan Black Friday handlade om en enskild dag, och nu råder en veckas nedsatta priser. Har du handlat något än?

31

Handla säkert i E-handeln under Black Friday och Mellandagsrean

De stora shoppningdagarna bjuder på heta kampanjpriser, men lockar även fram oseriösa aktörer. SweClockers ger sju tips för att undvika bli lurad.

4209

Följ Black Friday 2020 med SweClockers

Det nalkas Black Friday! Passa på att redan nu dela med dig av dina bästa fyndtips med andra medlemmar på SweClockers specialsida.

134

Elgiganten bemöter SweClockers kritik kring artificiell Black Friday-kö

Elgiganten fick stor uppmärksamhet under Black Friday för sitt kösystem. Nu bemöter bolaget kritiken och svarar på frågor i forumet.