Allt från Computex 2023

#black-friday

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

32

Gratis Marknad efter Black Friday

I efterdyningarna av Black Friday är det många som sitter på berg av begagnat. Pass på – annonsera gratis i SweClockers Marknad!

135

Elgigantens artificiella Black Friday-kö sågas i forumet

Under Black Friday valde Elgiganten att mota kunderna i grind med ett kösystem. SweClockers medlemmar är inte nöjda och har hittat sätt att komma runt kön.

971

SweClockers guide till TV-modeller från 2019

Vi följer upp årets reaperiod med en rejäl genomgång av TV-apparater. Thomas Ytterberg går igenom sortimenten från toppklass till budget.

1878

Följ Black Friday 2019 med SweClockers

SweClockers specialsida för Black Friday är här! Dela med dig av dina bästa fyndtips till alla andra medlemmar.

30

Mellandagsrea 2019 – SweClockers guidar bland komponenter

Komponeneter som grafikkort, processorer är högvilt under årets reasäsong. SweClockers reder ut vad som är vad i djungeln av alternativ.

20

Gratis Marknad inför Black Friday – sälj av prylar och spara pengar till rean

Vill du maximera fyndbudgeten inför Black Friday? SweClockers ger hjälp på traven och erbjuder gratis Marknad veckan ut!

23

Tipsa och fynda under Black Friday 2018 med SweClockers

SweClockers specialsida för Black Friday är här! Större fokus på medlemstips med nytt stöd för filtrering flankeras av kampanjer och inte minst – mobilanpassning!

43

Inför mellandagsrean – hitta rätt bärbar speldator

Suktar du efter en bärbar speldator under Black Friday och behöver tips om vad du ska kolla efter? Jacob och Andreas intar studion för att ge vägledning i rea-djungeln!

523

SweClockers guide till TV-modeller från 2018

Greppa skillnaden mellan OLED och LCD och hur tillverkarna betecknar sina modeller. SweClockers kartlägger marknadens 2018-TV-modeller under utförsäljningen 2019

242

Helgsnack: Black Friday 2016

En av årets största shoppingdagar är i antågande, med heta erbjudanden och nedsatta priser. Tänker du hålla utkik efter något speciellt under Black Friday eller tänker du hålla i slantarna?

46

Handla säkert i E-handeln under Black Friday och Mellandagsrean

Allt som oftast är det glödheta kampanjer på webben och readagar, där de stora shoppingdagarna också lockar fram oseriösa aktörer. SweClockers ger sju tips för att undvika bli snuvad.