#bungie

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

29

Bungie vinner prejudicerande fall mot fuskutvecklare

Bungie står som segrare efter den första kända juryrättegången mellan en spelstudio och en utvecklare av fusk för onlinespel, i det här fallet Destiny 2.

70

Sony köper Destiny 2-utvecklaren Bungie

Playstation-skaparen följer nu ärkerivalen Microsoft och plockar hem en namnkunnig spelutvecklare, som lovas fritt spelrum framöver.

13

Bungie firar 30 år och avslöjar ny expansion för Destiny 2

Skaparna av bland andra Halo, Marathon och Destiny fyller 30 år och passar på att avslöja detaljer om nästa expansion till det sistnämnda.

Sponsras av Bungie
37

Quiz: Testa Destiny 2-kunskaperna inför Beyond Light!

Bungie har rullat ut expansionen Beyond Light och firar det med en quiz på temat Destiny 2 och rymden. Får du alla rätt?

77

Google Stadia – tekniskt lyckat, uselt lanserat

Strömmande speltjänster är här med Google Stadia, en tjänst vars lyckade tekniska lösning förstörs av en usel lansering.

23

AMD släpper drivrutin för att rätta till spänningsnivåer för Ryzen 3000

Ryzen 3000 har haft problem med höga spänningsnivåer vid vila och svårt att driva Destiny 2. Nu finns en drivrutin som åtgärdar detta, och som framöver blir del av nya BIOS-versioner.

19

Activision: "Destiny 2 levde inte upp till våra ekonomiska förväntningar"

Trots positivt bemötande från spelare och kritiker levde inte Destiny 2 upp till utgivaren Activisions förväntningar, vilket är en av anledningarna till att de tog farväl av Bungie.

54

Bungie blir självständiga – tar farväl av Activision

Spelutvecklaren Bungie med både Destiny och Halo på meritlistan blir nu självständigt från utgivaren Activision. Samtidigt har utvecklaren kvar rättigheterna till Destiny.

57

Destiny 2 gratis via Battle.net under begränsad tid

Förstapersonsskjutaren Destiny 2 har i ett drygt år bjudit på lasergevär och kaotiska strider. För att fira ettårsjubileet ges spelet bort gratis genom plattformen Battle.net.

18

Destiny 2 får andra expansionen Warmind den 8 maj

Bungie berättar nu mer om sina planer för Destiny 2 framöver, och avslöjar bland annat namnet för nästa expansion till speltiteln.

30

Destiny 2: Curse of Osiris lanseras

Tre månader efter lanseringen får Destiny 2 under dagen expansionen Curse of Osiris, som bland annat lägger till en kortare kampanj och en ny raid. Samtidigt genomförs förändring efter feedback från spelare.

50

Destiny 2 expanderas med Curse of Osiris i december

Nu avtäcker Activision den första av två planerade expansioner för Destiny 2, med namnet Curse of Osiris. Denna introducerar bland annat det nya området Mercury samt nya uppdrag.

16

Destiny 2 får systemkrav för PC/Windows

I en dryg månad har konsolspelare kunnat spela Bungies förstapersonsskjutare Destiny 2. Lanseringsdatumet för PC närmar sig och nu avtäcks spelets systemkrav.

31

Destiny 2 recenseras av FZ

Lite mer än en månad innan PC-lanseringen av Destiny 2 släpps spelet nu till konsol. SweClockers systersajt har recenserat speltiteln på Playstation 4.

18

Nvidia släpper Geforce-drivrutin för Destiny 2

Inför det annalkande betatestet av Destiny 2 kan Nvidia bekräfta en drivrutin som utvecklats i samarbete med utvecklaren och ämnar att erbjuda den bästa upplevelsen under testperioden.