#civilization

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

45

Sid Meier kritiserar spelbranschens fokus på nya finansiella modeller

Utvecklarveteranen anser att spelutvecklare bör fokusera mer på spelens innehåll och mindre på nya sätt att tjäna pengar.

14

Civilization VI: Rise and Fall recenseras av FZ

Lite mer än ett år efter lanseringen av Civilization VI får nu spelet en första expansion i form av Rise and Fall, vilken nu recenserats av FZ.

19

Civilization VI: Rise and Fall tillkännages

Den 8 februari 2018 begåvas Civilization VI med spelets första stora expansionspaket, där flertalet nya tillägg och förbättringar är att vänta. Däribland tidsåldrar och lojalitet.

42

AMD och Nvidia bundlar nya speltitlar med sina grafikkort

Nvidia bundlar sina senaste grafikkort med kommande Watch Dogs 2, vilket AMD kontrar med Hitman och Civilization VI för Radeon RX 470 respektive RX 480.

34

Civilization VI får stöd för DirectX 12

Den första stora uppdateringen till Civilization VI kommer många nyheter, förbättringar och optimeringar, däribland stöd för DirectX 12.

30

Nvidia släpper drivrutin för Battlefield 1 och Civilization VI

Under oktober sker ett flertal stora spellanseringar, där en av speltitlarna är Battlefield 1. För att förbereda spelarna för dessa lanserar nu Nvidia en ny drivrutin med optimeringar och buggfixar.

7

AMD släpper drivrutin för Battlefield 1

Senaste delen i den populära Battlefield-serien är nu lanserad och i samband med detta släpper AMD en ny drivrutin, som erbjuder optimeringar för spelet samt en rad buggfixar.

29

Geeks Gaming strömmar Civilization VI klockan 20:00

Efter en avstickare till yttre rymden återvänder Civilization till rötterna med den sjätte upplagan av spelet, som Geeks Gaming kommer ge en försmak av senare under kvällen.

57

Sid Meier's Civilization VI får systemkrav

Om mindre än en månad släpps Sid Meier's Civilization VI, som åter går tillbaka till spelets rötter. Inför lanseringen släpper Firaxis Games spelets systemkrav.

57

Sid Meier's Civilization VI utannonseras

Senaste gången vi såg en ny del i Civilizations huvudserie var 2010 och nu har det blivit dags igen med Civilization VI. Spelet släpps redan i år och utvecklas av veteranerna Firaxis.

58

Snabbtest: Grafikprestanda i Civilization: Beyond Earth

Med världen i bakfickan är det dags att flytta erövrandet till fjärran planeter. SweClockers bjuder på ett snabbt prestandatest i färska strategititeln Civilization: Beyond Earth.