#dark-rock

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

15

Be Quiet Dark Rock Slim – hög prestanda i ett litet format

Be Quiet tar plats i testlabbet med Dark Rock Slim och som namnet antyder handlar det om en mindre kylare i Dark Rock-serien. Häng med för att se vad nykomlingen klarar av.

2

Be Quiet visar Dark Rock Slim – nätt tornkylare med ljudnivå i fokus

På CES 2019 visar tyska Be Quiet en ny medlem i kylarfamiljen Dark Rock. Dark Rock Slim är mindre än syskonen, men på menyn står fortfarande låg ljudnivå och kompetent kylförmåga.

5

Be Quiet visar kylarduon Dark Rock TF och Shadow Rock LP

Tyska Be Quiet tjuvstartar på CES 2015 genom att lansera två nya prestandainriktade processorkylare, där luftflödet riktas nedåt för kylning av omkringliggande komponenter.

68

Be Quiet Dark Rock Pro 3

Låg ljudnivå i kombination med hög prestanda är ledorden för Be Quiets nya processorkylare Dark Rock Pro 3. SweClockers ställer nykomlingen på prov i testlabbet.