#disney

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

63

Disney Plus skruvar upp prislappen efter jul

Sommarens löfte om prishöjningar träder i kraft den 25 december och tidigare standardprenumerationen omvandlas till Premium.

90

Snabbkoll: Delar du dina streamingtjänster?

Med Netflix senaste regeländringar är kontodelning på tapeten. Delar du med någon annan eller pyntar du för allt själv?

120

Disney, Viaplay och Discovery kräver att EU stoppar streamingpirater

Över 100 rättighetshavare går samman i koalitionen End Live Piracy Now, som ska stoppa otillåten streaming av upphovsrättsskyddat material.

61

Disney+ i en månad för 19 kronor – även för återvändande abonnenter

I svallvågorna av HBO Max rabatt-blunder firas Disney+ Day, där även återvändande abonnenter får ta del av ett tidsbegränsat specialpris.

94

Disney+ får större prislapp i februari

Den som framöver vill strömma Disney-filmer, Star Wars och Marvel får hosta upp en tjugolapp extra per månad.

60

Disney+ släpps i Sverige i september

Efter en försening från den ursprungliga lanseringen till sommaren år 2020 når Disney+ till slut svenska breddgrader i september.

43

Lanseringen av Disney+ försenas i Sverige

Disneys strömningstjänst skulle ursprungligen bli tillgänglig i Sverige till sommaren, något som nu försenas till september.

96

Disney+ får högre månadskostnad i Sverige

Disneys strömningstjänst lanseras i Sverige till sommaren med en månadskostnad något över det internationella snittet.

49

Disney+ når 50 miljoner prenumeranter på mindre än ett halvår

På knappt ett halvår har Disney+ fått 50 miljoner betalande prenumeranter, detta trots att tjänsten ännu inte släppts globalt.

69

Disney+ till Sverige i sommar

Lanseringen av Disney+ tidigareläggs i flertalet europeiska länder, men i Sverige blir tjänsten tillgänglig först till sommaren.

206

Kraften är ljummen i Star Wars Jedi: Fallen Order

I Star Wars Jedi: Fallen Order ser en stark inledning ut att smolkas av en opolerad upplevelse enligt tidiga recensioner.

40

Star Wars Jedi: Fallen Order lämnar lovande intryck

Kollegorna hos FZ har varit i Anaheim för att spela Star Wars Jedi: Fallen Order, och intrycken är nästan uteslutande mycket positiva.

812

Disney avtäcker detaljer om Disney+ med flera stora TV-serier

Under Disneys tillställning D23 avslöjas tekniska detaljer om tjänsten Disney+, samt ett flertal TV-serier som utspelar sig i Star Wars- och Marvel-universumen.

48

Quiz: Star Wars i spelform

Med ett nytt Star Wars-spel på gång senare i höst tänkte vi ta tempen på vad SweClockers medlemmar kan om rymdoperan i spelform.

65

Disneys strömningstjänst Disney+ sjösätts i höst på den amerikanska marknaden

Disneys omtalade strömningstjänst lanseras den 12 november i USA och ska innehålla allt ifrån företagets animerade klassiker till moderna alster i Marvel- och Star Wars-universumen.