#dualshock

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

34

Steam synliggör stöd för Sonys handkontroller

Nya tydliga symboler och utökad information ska göra det lättare för spelare att se om Sonys Dualshock- och Dualsense-kontroller är kompatibla.

13

Sony släpper tillbehör till Dualshock 4

Ett nytt tillbehör till Sonys Playstation-kontroller Dualshock 4 adderar extra knappar och en OLED-skärm – på baksidan.

7

Sony patenterar molnansluten handkontroll för Playstation Now

Ett patent från Sony visar att företaget experimenterar med handkontroller som ansluts till en molntjänst, i samma anda som Googles Stadia-handkontroll.

37

Sony Dualshock 4 får officiellt Steam-stöd

Efter omkring två månader i beta tillkommer officiellt stöd för Sonys spelkontroller Dualshock 4 i Valves populära distributionstjänst Steam.

25

Valve ger stöd för Dualshock 4 i Steam

Framöver behövs ingen tredjepartsmjukvara för att använda Sonys Dualshock 4 med Steam-spel, då Valve lägger till officiellt stöd för kontrollen på spelplattformen.