#ea

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

117

Battlefield VI släpps till julhandeln år 2021

Ett lanseringsfönster bekräftas för nästa generations pang-pang av utgivaren EA.

Sponsras av EA
59

Quiz: Är du expert på Apex Legends?

Säsong sju av Apex Legends är släppt och det firas med temariktig frågesport. Hur bra koll har du?

30

EA äntrar topplistorna på Steam

Spelutgivaren står för 40 procent av juni månads mest sålda spel på Steam.

12

Star Wars: Squadrons blir lättdriven historia även i VR

Den 2 oktober går startskottet för den som vill bedriva rymdkrig i Star Wars-skrud, en krigsapparat som får blygsamma systemkrav.

19

EA fortsätter sitt återtåg till Steam

En diger samling klassiska titlar från spelutgivaren EA hittar ut på Steam, dessutom till reapris.

48

Jedi Fallen Order och Battlefield V till Steam

Electronic Arts går nu officiellt ut med att bolagets spelutbud flyttar in till Steam, ett partnerskap som sjösätts med Star Wars Jedi: Fallen Order i november.

72

Command & Conquer Remastered får första gameplay-video

Den klassiska strategititeln Command & Conquer uppdateras i ny skrud. Nu släpper EA en första videodemonstration av den finslipade klassikern.

34

Electronic Arts påväg börja sälja spel på Steam

Mycket tyder på att den som hyser motstånd mot Electronic Arts digitala butik Origin snart kan flytta sin digitala handel till Steam-butiken.

93

SweClockers genomgång av digitala spelbutiker

Antalet digitala spelbutiker växer ständigt och det blir allt svårare för konsumenter att sålla bland alternativen. SweClockers går igenom utbudet och hur aktörerna särskiljer sig från varandra.

52

Bioware-anställd: "Frostbite-motorn och vanskötsel sänkte Anthem"

I en artikel hos Kotaku berättar flera Bioware-anställda om utvecklingen av Anthem, och vittnar om stora problem med Frostbite-motorn och obeslutsamhet från chefer.

66

Bioware: "Vi är inte färdiga med Mass Effect"

I en intervju berättar Biowares Casey Hudson och Mike Darrah att utvecklaren inte övergett Mass Effect, och att det finns många idéer för en ny del i spelserien.

67

Apex Legends fortsätter växa – når 25 miljoner unika spelare

En vecka efter lanseringen meddelar utvecklaren Respawn Entertainment att spelet Apex Legends nått 25 miljoner unika spelare, och en högstanivå på 2 miljoner spelare samtidigt.

76

Battlefield V får stöd för Nvidia DLSS

DICE Battlefield V bjuder i dagsläget på reflektioner med ray tracing tillsammans med Nvidia Geforce RTX-serien. I en uppdatering adderas nu stöd för kantutjämning genom DLSS.

29

Disney: "Relationen med Electronic Arts fortfarande god"

Trots kontroverser är Disney nöjda med Electronic Arts hanterande av Star Wars-licensen, och utgivaren kommer även framöver får ge ut spel baserade på den.

175

Electronic Arts: "Battlefield V sålde en miljon färre exemplar än väntat"

I samband med Electronic Arts senast finansrapport framgår det att Battlefield V sålt långt under förväntan, något som tros bero på hård konkurrens från spel som Red Dead Redemption 2.