#eha

15

European Hardware Association utser årets produkter på Computex 2019

Efter att ha lagt våren på nomineringar och omröstningar utser de nio sajterna i European Hardware Awards årets produkter. Detta sker i händelsernas centrum, dagen innan Computex!

19

SweClockers läsarundersökning inför Computex 2019

Snart är det återigen dags för årets stora teknikfest Computex. Inför detta drar SweClockers ännu en gång ihop en ny läsarundersökning, där du också har chansen att vinna en stationär dator.

7

Vad är European Hardware Association?

I tre år har SweClockers varit medlem i European Hardware Association, där såväl redaktionen som gemenskapen årligen nominerar och utser de bästa produkterna just nu. Men vad är EHA?

29

European Hardware Association nominerar årets produkter 2019

SweClockers tillsammans med de andra hårdvarusajterna i EHA har åter nominerat kandidaterna att kamma hem årets produkt. Vinnarna i European Hardware Awards 2019 utses på Computex.

47

Läsarna har utsett årets varumärken i European Hardware Community Awards

Läsarna har sagt sitt och utsett årets varumärken i årets European Harware Community Awards. Samtidigt presenteras hur SweClockers gemenskap röstat.

17

Rösta på årets varumärke med SweClockers och European Hardware Association

Vilka företag tycker du stuckit ut mest? I en ny omröstning ska årets varumärken koras, både i Sverige med SweClockers och på europeisk nivå med European Hardware Association.

6

European Hardware Association utser årets produkter på Computex 2018

Efter två månader av nomineringar och omröstningar har medlemmarna i EHA enats om vinnarna i European Hardware Awards 2018, där vinnarna idag presenterades i Taipei, Taiwan.

35

SweClockers läsarundersökning inför Computex 2018

I början av juni går Computex 2018 av stapeln och SweClockers drar i samband med detta igång en ny läsarundersökning, där du kan svara på frågor om alltifrån vad du har i datorn idag till vad du planerar köpa framöver.

22

European Hardware Association nominerar årets produkter 2018

För fjärde året i rad har redaktionerna inom European Hardware Association nominerat produkter för European Hardware Awards, där vinnarna presenteras under Computex 2018.

32

Läsarna har utsett årets produkter i European Hardware Community Awards 2017

Läsarna från de nio europeiska medlemsländerna inklusive Sverige, med SweClockers i spetsen, har åter fått säga sitt i årets upplaga av European Hardware Community Awards.

14

Rösta fram årets bästa produkter i European Hardware Community Awards 2017

Efter nomineringsrundan i början av november är det dags att rösta fram vinnaren i European Hardware Community Awards 2017, där medlemmarna utser årets bästa produkter.

20

Nominera årets bästa produkter i European Hardware Community Awards 2017

Sommarens European Hardware Awards under Computex 2017 i Taipei följs ännu en gång upp av Community Awards, där det är upp till medlemmarna att göra sina röster hörda!

60

Resultat från SweClockers läsarundersökning sommaren 2017

I SweClockers undersökning framgår att en betydande andel medlemmar använder sina datorer för spel och ser fram emot nästa generations bildskärmar, men också att hälften kan tänka sig AMD för nästa bygge.

13

European Hardware Association utser årets produkter på Computex 2017

Veckor av överläggningar är förbi och inför Computex 2017 presenterar EHA vinnarna i European Hardware Awards 2017, där utmärkelser i 41 olika kategorier delas ut.

66

SweClockers läsarundersökning inför Computex 2017

Snart är det äntligen dags för årets stora teknik- och komponentfest Computex! Inför startar SweClockers och EHA en ny undersökning, där du även har chansen att vinna ett MSI Geforce GTX 1060 Aero ITX.