#fallout

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

53

Fallout gör fler sugna på Fallout

Spelarna strömmade till helgen efter tv-seriens premiär.

15

Efterlängtade Fallout 4-modden Fallout: London släpps i vår

Fallout: London har varit under utveckling sedan 2019 och nu meddelar utvecklarna att de äntligen har ett lanseringsdatum.

86

Fallout 5 är Bethesdas nästa spel

Bethesda-chefen Todd Howard bekräftar att nästa stora titel företaget kommer arbeta med efter Starfield och Elder Scrolls 6 är Fallout 5.

25

Microsoft och Bethesda lägger fokus på Xbox Game Pass

Xbox Game Pass-prenumeranter får tillgång till 20 klassiska Bethesda-spel, bland annat inom serierna The Elder Scrolls och Fallout.

38

Microsofts köp av Bethesda godkänns – bildar nytt dotterbolag

Efter granskning av EU är Microsofts förvärv av Zenimax så gott som avklarat. Spelutgivaren uppgår i det nya dotterbolaget Vault.

22

GOG firar rea med gratis Wasteland 2

Spelbutiken GOG har dragit igång december månads stora rea och lockar med postapokalyptiska Wasteland 2 som gratistitel.

33

Bethesda avtäcker Fallout Legacy Collection – från år 1997 till Fallout 4

Spelutgivaren Bethesda besvarar ryktena och avtäcker en ny samlingsutgåva för spelserien Fallout. Nya Legacy Collection tar avstamp i 1997 års Fallout och sträcker sig fram till Fallout 4.

24

Fallout 76 får gratis uppdatering med battle royale-läge under 2019

Bethesda avtäcker nästa stora uppdatering för Fallout 76, vilken lägger till mänskliga datorstyrda karaktärer samt ett battle royale-läge.

53

SweClockers har röstat – här är formkurvan för Fallout-spelen

Postapokalyps, supermutanter och evigt 50-tal – tre pelare i spelserien Fallout. Men, vilken titel är egentligen bäst? Här är SweClockers-gemenskapens dom.

17

Bethesda släpper Fallout 76 och kommande speltitlar på Steam

Efter att ha varit exklusivt för Bethesdas egen tjänst släpps Fallout 76 på Steam senare under året, tillsammans med spel som Doom Eternal och Rage 2.

49

Bethesda läcker Fallout 76-användares uppgifter via kundtjänstsida

Användare som skapade ett ärende på Bethesdas kundtjänstsida kunde på grund av ett fel se andra spelares uppgifter, med såväl hemadress som mejladress och bild på kvitton.

79

Bethesda utlovar förbättringar efter problemfylld lansering av Fallout 76

Till följd av Fallout 76 problematiska lansering meddelar Bethesda att företaget tar till sig av kritiken. Inom kort utlovas två uppdateringar samt förbättrad kommunikation till spelarna.

49

FZ sätter betyg på Fallout 76 – spretigt onlinespel med föråldrad teknik

Fallout 76 är lanserat och SweClockers syskonsajt FZ har nu recenserat spelet. Betyget blir av det lägre slaget, bland annat på grund av de tekniska problem spelet dras med.

24

Bethesda släpper systemkrav för Fallout 76

Inom kort är det dags för betatestet av Fallout 76 på PC, och inför detta släpper nu Bethesda systemkrav vilka inte skiljer avsevärt från föregående delen i spelserien.

37

Bethesda: "Buggar och oförutsedda problem att vänta vid lanseringen av Fallout 76"

Inom kort börjar betatestet av Fallout 76, och Bethesda berättar att som ofta är fallet när det kommer till deras spel kommer det troligen innehålla en del buggar i början.