#gallerikampen

Sök i arkivet
I samarbete med Corsair

Imponerande retrobygge vinner säsong fyra av Gallerikampen

Moddtävlingen har nått sin kulmen och medlemmarna har röstat färdigt. Tre vinnare står på podiet och tar emot finfina priser.

I samarbete med Corsair

Gallerikampen säsong fyra – rösta på ditt favoritbygge!

Efter hård gallring har juryn valt ut åtta byggen. Nu är det upp till dig att fälla avgörandet i Gallerikampen säsong fyra!

I samarbete med Corsair

Retrospeldator vinner Gallerikampen

Bland vinnarna i säsong tre av gallerikampen dominerar retroprojekt, där en dator med CRT-skärm i 120 Hz tar hem storsegern.

I samarbete med Corsair

Final i Gallerikampen säsong tre – rösta på dina favoriter!

Nio gallerier har valts ut av juryn och det är nu dags för medlemmarna att utse vinnaren i vintersäsongen av Gallerikampen.

I samarbete med Corsair

Aquatic Ambiance vinnare av Gallerikampen efter hård striden om toppen

Omgång två av Gallerikampen är avgjorde. Efter en historiskt jämn kamp gick Aquatic Ambiance av "ggalaxyy" vinnande ur striden.

I samarbete med Corsair

Finalister i andra säsongen av Gallerikampen 2019 – rösta på din favorit!

Det har blivit dags att utse vinnarna i andra omgången av Gallerikampen. Tio byggen har valts ut av juryn, endast tre kan vinna – du fäller avgörandet!

I samarbete med Corsair

Gallerikampen sommaren 2019 är igång – komplett vattenkylningspaket i första pris

En ny omgång av Gallerikampen är redan igång och nu tillkännages priserna. Ett påkostat startpaket för vattenkylning flankeras av RGB-belysning med fläktkontroller och ett nätaggregat.

I samarbete med Corsair

Crater favorit bland medlemmarna – vinner första omgången av Gallerikampen

Första omgången av Gallerikampen är till ända och vi har en vinnare. Proffsmoddaren "timpelay" tog hem säsong ett med sitt bygge Crater, som är uppföljaren till en av hans tidigare skapelser.

I samarbete med Corsair

Finalisterna i Gallerikampen våren 2019 utsedda – rösta om bästa bygget!

Den första omgången av Gallerikampen är till ända! Under tiden som nästa säsong är igång är det dags att fälla avgörandet om vem som kammar hem vattenkylning värt närmare 5 000 kronor!

I samarbete med Corsair

Gallerikampen våren 2019 är igång

Vårens upplaga av purfärska tävlingen Gallerikampen är igång. Nu presenteras priserna, som du kan vinna genom att helt enkelt ladda upp ett snyggt galleri på SweClockers.

I samarbete med Corsair

SweClockers drar igång Gallerikampen

Tillsammans med Corsair lanserar SweClockers den ständigt pågående tävlingen Gallerikampen, där flinka hemmabyggare varje säsong har chansen att ta hem prispaket värda tusentals kronor.