#gearbox

Borderlands 3 bjuder på bra strider men enformiga uppdrag enligt FZ:s recension

Gearbox senaste storspel är en och fartfylld actiontitel med härliga strider och rollspelselement. Den tunna kampanjen och repetitiva uppdrag är dock stora nackdelar för tungdrivna Borderlands 3.

Homeworld 3 utannonserat – veteraner från gamla spelen leder arbetet

Med veteraner från tidigare spel bakom rodret och en vision om ett moderniserat Homeworld avtäcker nu Gearbox spelseriens framtid – Homeworld 3.

Borderlands 3 får systemkrav – kan drivas med Radeon HD 7970 och Geforce GTX 680

När Gearbox Software släpper systemkraven för Borderlands 3 framgår att en prestandadator med sju år på nacken räcker för att uppfylla minimikraven.

Emil kör stridsrobot i kommande Borderlands 3 på E3 2019

SweClockers Emil Åkered är på plats för E3 2019. Under mässan ges det möjlighet att testa på den nya klassen The Gunner i Borderlands 3, med tillhörande mekanisk robot.

FZ tar en första titt på Borderlands 3 – humor och action uppskruvade till elva

SweClockers syskonsajt FZ delar med sig av intryck från kommande Borderlands 3. De är mestadels positiva, då allt mer fokus lagts på det som gjort tidigare delar underhållande.

Borderlands 3 blir exklusivt för Epic Games Store fram till april 2020

De tidigare uppgifterna kring Borderlands 3 visar sig stämma och det släpps den 13 september för Playstation 4, Xbox One och PC. På PC blir det exklusivt för Epic Games Store i sex månader.

Gearbox avtäcker Borderlands 3 och nyversion av första Borderlands

Årets upplaga av PAX East bjuder på många spelnyheter, däribland ett officiellt avtäckande av nästa del i Borderlands-serien.