#gigabyte

61

Gigabyte förverkligar datorkomponenter med dold kabeldragning

Moderkort, chassi och grafikkort buntas nu ihop i ett paket med målet att göra fulländad kabelhantering till en dans på rosor.

24

Gigabyte visar moderkort med styrkretsen X670 och sockel AM5 nästa vecka

I samband med Computex 2022 ska Gigabyte visa upp färska moderkort för AMD:s kommande processorfamilj Ryzen 7000 med styrkretsen X670.

68

Gigabyte Radeon RX 6950 XT får prislapp motsvarande 29 000 kronor 

Gigabytes variant av AMD:s uppfräschade flaggskepp har fått en prislapp i Australien som landar i klass med konkurrerande Geforce RTX 3090 Ti.

57

Gigabyte förvirras av 16-pinnarskontakten med nytt nätaggregat

PCI Express 5.0-kompatibla nätdelar kommer med en ny grafikkortskontakt. Gigabyte visar att även företag är osäkra på hur den bör benämnas och satsar istället på fyra namn.

154

Nvidia Geforce RTX 3050 – ett GTX 1660 Ti med stöd för DLSS och ray tracing

Nvidias RTX-serie tar ett kliv ner på prisstegen med Geforce RTX 3050 – ett grafikkort som ska erbjuda god spelprestanda vid 1080p med höga inställningar.

202

Gigabyte Radeon RX 6500 XT Gaming OC – en alldeles för nedskalad grafikkrets

Den fjärde grafikkretsen signerad RDNA 2 intar budgetsegmentet, med löften om fullgod spelprestanda i upplösningen 1080p.

25

Intel Arc-grafikkort släpps snart – brett stöd hos partnertillverkare

Inför lanseringen av Intels grafikkort finns brett stöd hos datortillverkare, där alla stora namn har Arc-bestyckade datorer redo.

56

Gigabyte Aorus FO48U – en jätteskärm med OLED-panel som gör mycket rätt

Idag tittar vi närmare på vad som händer när OLED och 4K UHD blandas med en 48 tum stor 120 Hz-panel och hur det är att använda en sådan pjäs.

34

Gigabyte "Project Stealth" underlättar snygg kabeldragning

Med anslutningar placerade på moderkortets baksida ska Gigabyte göra det synliga ormboet ett minne blott.

31

Gigabytes överklockningsrekord på 8 GHz ogiltigförklaras

CPU-Z Validator bekräftar att en bugg utnyttjats och att Gigabyte inte presenterat några faktiska bevis för sitt resultat.

37

Intel Core i9-12900K i 8 GHz var fejk

Gigabyte ser ut att ställa sig i rampljuset av fel anledningar. Utnyttjande av en bugg ligger enligt CPU-Z-utvecklaren bakom det rapporterade överklockningsrekordet.

54

Intel Core i9-12900K överklockas till 8 GHz

Gigabyte vill inte invänta den officiella "Alder Lake"-lanseringen. På Twitter röjer de nu imponerande nivåer för både DDR5-minne och den kommande topprocessorn.

53

Gigabyte visar uppblåsbar gaming-stol

Den eviga frågan om gaming-komfort på bortaplan får ett svar när Gigabyte visar en uppblåsbar stol.

40

Gamers Nexus demonstrerar nätaggregat som inte exploderar i vanlig testsvit

När nätaggregatet inte heter Gigabyte överlever de överbelastning om och om igen. Samtidigt utbildas tittare om varför sådana tester är viktiga – och relevanta.

86

Gamers Nexus spränger Gigabyte-agg i realtid

I ett oklippt belastningstest visar Youtube-kanalen att det inte krävs långtida belastning för att smälla Gigabytes ökända nätaggregat – det räcker med 13 minuter.