#halo

24

Matrix-upplevelse, Halo-serie och nya spel är höjdpunkter från Game Awards 2021

Utöver de många priserna var årets upplaga av Game Awards fullspäckat med allt från ett nytt Star Wars-spel till The Matrix i Unreal Engine 5.

26

Halo firar 20 år och lanserar Halo Infinites flerspelarläge tidigare

Både spelserien Halo och Xbox fyller 20 år vilket Microsoft firar med tidig lansering av flerspelarläget i Halo Infinite till Xbox och PC.

12

Halo 5 blir inte en del av The Master Chief Collection

Efter lång tid av spekulationer bekräftar 343 Industries att Halo 5: Guardians inte ansluter till Master Chief-samlingen på PC.

6

Halo 3: ODST tillgängligt för nedladdning till PC

Den som äger Master Chief-samlingen kan nu ladda ned Halo 3: ODST, sidospåret som skiljer sig mest åt från resten av serien.

48

Uppdaterad: Microsoft preciserar Xbox Series X-lanseringen till den 6 november

Nästa del i Halo-spelserien dröjer till 2021, ett besked som Microsoft kompenserar genom att minska spannet för Xbox-lanseringen.

20

Halo 3 till PC finns ute nu som del av Master Chief Collection

I och med att Halo 3 tillkommer Master Chief-samlingen uppdateras inte bara det visuella utan en del buggar åtgärdas också.

8

Halo 2: Anniversary släpps till PC i maj

Seriens andra del ansluter till samlingen The Master Chief Collection i maj, med uppgraderad grafik och nya mellansekvenser.

12

Halo 3 och Halo 3: ODST till PC fångas på bild

Spelsamlingen The Master Chief Collection utökas med spelen Halo 3 och sidospåret Halo 3: ODST, vilka nu visas upp i bildform.

29

Halo: Combat Evolved Anniversary släppt på PC/Windows

Den ursprungliga delen i den populära spelserien Halo finns nu tillgänglig till PC i en grafiskt uppdaterad version med stöd för bland annat ultrabreda upplösningar.

43

Snabbtest: Grafikprestanda i Halo: Reach

Halo: Reach har äntligen lanserats till PC med Master Chief Collection. SweClockers sätter titeln på prov med dagens moderna datorkomponenter.

63

Halo: Reach släpps till PC/Windows

Bungies sista spel i Halo-serien släpps i uppdaterad form till Windows/PC ikväll i Steam-butiken och som del i Xbox Game Pass.

31

Halo: Reach får systemkrav – kan nästan drivas av en "potatisdator"

Med en lansering i antågande avslöjas nu systemkraven för Halo: Reach, vilket går att driva med relativt enkla medel.

23

Halo: Reach börjar testas på Steam – upplåst bildfrekvens och justerbart synfält

Under året börjar Halo: The Master Chief Collection att släppas till PC/Windows. Först ut är Halo: Reach som snart inleder sin första publika testfas inför den skarpa lanseringen.

59

Halo: The Master Chief Collection kommer till PC/Windows under 2019

I enlighet med tidigare rykten lyfter nu Microsoft och 343 Industries på locket och utannonserar en Windows-version av Halo: The Master Chief Collection.

46

Halo: The Master Chief Collection kan avtäckas för PC/Windows den 12 mars

Spelserien Halo väntas göra återkomst till PC/Windows under 2019, då Microsoft väntas lansera Halo: The Master Chief Collection för plattformen senare i mars.