#ifixit

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

71

Ifixit: "Ta isär Macbook Air 15 är riktigt eländigt"

När Ifixit skruvar isär Apples färska bärbara dator resulterar den omständliga processen i både klagosång och huvudvärk.

32

Logitech och Ifixit gör det lättare att reparera möss

I sommar ska Logitech och Ifixit börja sälja reservdelar och släppa reparationsguider. Först ut blir kit till MX Master och MX Anywhere.

24

Reservdelar för Samsung Galaxy-telefoner landar hos Ifixit

I USA startar nu Samsungs reparationsprogram på allvar, där topptelefoner med något år på nacken kan repareras med officiella reservdelar.

13

Ifixits Steam Deck-reservdelar får pris

I närtid fyller Ifixit butiken med instruktioner och komponenter för att laga Valves enhet, där allt från moderkort till styrspakar syns i listan.

44

Samsung öppnar för användare att reparera Galaxy-enheter

Tillsammans med Ifixit ska Samsung tillhandahålla reservdelar och instruktioner, för den som behöver byta skärm, baksida eller USB-port på en Galaxy-telefon.

23

Ifixit blir officiell återförsäljare för Steam Decks reservdelar

Gör-det-själv-företaget kommer att sälja reservdelar framöver, och konstaterar att reparationsmöjligheterna för Steam Deck på det stora hela är bra.

15

Microsoft går ihop med Ifixit för verktyg till Surface-enheter

Tre nya verktyg ska göra det enklare för fristående reparationsfirmor, företag och skolor att reparera de senaste Surface-enheterna.

134

Ifixits grundare kritiserar Apple och Samsung för svårlagade telefoner

Restriktioner samt proprietär design gör det omöjligt för konsumenter och tredjepartsreparatörer att laga telefoner.

19

Ifixit demonterar Huawei Mate Xs – vikbar telefon med stadig konstruktion

Inom kort gör Huawei vikbar debut på den svenska marknaden. Ifixit har genomfört den knepiga demonteringen, som borgar för en hållbar lur.

41

Ifixit: "Mac Pro ett odugligt rivjärn"

Veteranerna inom nedmontering av elektronik konstaterar att 2019 års Mac Pro är usel på att riva ost, men enkel att reparera.

24

Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition plockas isär av Ifixit

Kort efter lanseringen av nya Galaxy Note 7 Fan Edition plockas den nu isär av Ifixit, vilka rapporterar om ett mindre batteri med lägre kapacitet.