#iris

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

30

Inför Computex 2015: Största nyheterna på mässgolvet

SweClockers är på väg till Taiwan för att rapportera från datormässan Computex 2015, som inleds den 1 juni. Här är några av årets mest eftertraktade nyheter.

54

Apple Macbook Pro 15 tum uppdateras med Radeon R9 M370X

I väntan på Skylake uppdaterar Apple Macbook Pro 15 tum med Force Touch och grafikkortet Radeon R9 M370X, som ska vara uppemot 80 procent snabbare än Geforce GT 750M.

40

Intel Core i7-5775C och i5-5675C "Broadwell" lanseras på Computex

I väntan på Skylake blir det endast två modeller ur arkitekturen Broadwell för stationära datorer och LGA 1150. Nu framgår att säljstarten äger rum i samband med Computex 2015.

44

Intel Core i7-5775C "Broadwell" överklockas till 5 GHz med luftkylning

Med bara veckor kvar till lanseringen av de första processorerna med arkitekturen Intel Broadwell för stationära datorer dyker alldeles färska överklockningsresultat upp på nätet.

19

Intel lanserar Broadwell för Ultrabook – femte generationens Core

Höstens lansering av Intel Broadwell-Y för passivt kylda enheter följs nu av Broadwell-U för Ultrabook-klassen, där förbättrade grafikdelar och längre batteritid står i centrum.

14

Intel Broadwell för Ultrabook hittar ut på nätet

I början av 2015 äntrar Broadwell-U för Ultrabook scenen. Nu läcker detaljerna ut för inget mindre än 17 modeller, där höjdpunkterna är högre prestanda med bibehållna TDP-värden.

29

Intel Broadwells grafikarkitektur specificeras

Fokus för nästa processorarkitektur från Intel ligger på lägre strömförbrukning och förbättrad grafik. Nu avslöjas flera övergripande detaljer om grafikprocessorn.

53

Intel förbereder upplåsta Haswell Refresh, Pentium och Broadwell med Iris Pro

Under GDC bjuder Intel på nyheter för överklockare. Det handlar om Haswell Refresh K-serien med bättre värmeledningsförmåga, en upplåst Pentium och Broadwell med Iris Pro för stationära.

14

Intel Broadwell för bärbara datorer specificeras

Under 2014 tar Intel klivet ned till 14 nanometer och processorarkitekturen Broadwell. Nu avslöjas de första detaljerna kring Broadwell för bärbara datorer och Ultrabook.

41

Intel Broadwell-K för stationära datorer utrustas med Iris Pro och 128 MB minne

Under nästa år tar Intel steget till 14 nanometer och processorarkitekturen Broadwell. Nu rapporteras att även modeller för sockel LGA 1150 utrustas med påkostad grafikdel.