#kaby-lake-refresh

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

40

Intel Core i7-8565U "Whiskey Lake" går i upp till 4,5 GHz på 15 W TDP

I väntan på en fungerande 10-nanometersteknik kramar Intel mer liv ur 14 nanometer, där en refresh av en refresh på upp till 4,5 GHz ska hålla ställningarna i ultratunna bärbara datorer.

8

Dell XPS 15 2-in-1 är hybriddator med Radeon RX Vega M-grafik

I november meddelade Intel att ett samarbete inletts med rivalen AMD. Nu visar Dell en hybriddator där kretsar från nämnda samarbete implementerats.

10

Lenovo uppdaterar Thinkpad X1-serien med Kaby Lake Refresh och Dolby Vision HDR

Under CES 2018 visar Lenovo nya versioner av Thinkpad X1 Carbon och Thinkpad X1 Yoga, som blir de första datorerna med stöd för bildtekniken Dolby Vision HDR.

27

Asus lanserar bärbara datorer med Intel Kaby Lake Refresh

Som en av de första tillverkarna lanserar nu Asus bärbara datorer utrustade med Intel Kaby Lake Refresh, med totalt sex nya modeller i Zenbook- och Vivobook-serien.

22

Bärbara datorer med Kaby Lake Refresh till början av oktober

Den som suktar efter en Ultrabook med fyra kärnor behöver inte vänta länge till. Nu framgår att några av de första modellerna anländer på svenska marknaden i början av oktober.

49

Intel avtäcker åttonde generationens Core – Kaby Lake Refresh för Ultrabook

Med fyra kärnor för Ultrabook introducerar Intel åttonde generationens Core med arkitekturen Kaby Lake Refresh, som framöver får sällskap av Coffee Lake och Cannon Lake.