#mionix

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

20

Mionix Naos Pro, Avior Pro och Castor Pro – nytt inre med gammal design

Svenska Mionix har slängt hamburgarna i papperskorgen och återvänder till mer ordentliga spelmöss som nu tar plats i testlabbet.

75

Mionix uppdaterar klassiska spelmössen Naos, Castor och Avior

Svenska Mionix kastar hamburgarna i papperskorgen och återvänder till rötterna. Först ut är uppdateringar av tre omtyckta klassiker.

I samarbete med Mionix
3

Kreativa bidrag vinner i Mionix-tävlingen

Vi bad er fotografera era designfavoriter för att delta i Mionix tävling, och nu är det dags för oss att välja våra vinnare!

I samarbete med Mionix
29

Tävling: Fota designfavoriten – vinn gamingprodukter från Mionix

Svenska gamingmärket Mionix har nyligen sadlat om och hittat tillbaka till sina renodlade gamingrötter. Vi firar med tävling!

19

Mionix uppdaterar populära spelmössen Avior, Castor och Naos

Svenska Mionix satsar återigen på att göra bra spelmöss och återintroducerar populära modeller med en hel del uppdateringar.

55

Efter donuts och hamburgare – Mionix slopar lifestyle och återvänder till gaming

Svenska tillbehörstillverkaren Mionix kastar snabbmaten. Efter ett färgglatt äventyr återvänder bolaget till sina rötter och satsar på premiumsegmentet för gaming.

65

Mionix släpper heltäckande bordsmatta med snabbmatinspirerade tryck

Mionix lanserar ett gäng stora musmattor kallade Desk Pads, ämnade för användare som vill få plats med både tangentbord och mus på en och samma matta.

20

Mionix lanserar tangentbordet Mionix Wei med RGB-belysning

Det svenska företaget Mionix som specialiserar sig på kringutrustning släpper nu sitt första tangentbord med RGB-belysning – Mionix Wei.

31

Mionix Naos Quantified Gaming

Efter lång utvecklingstid har Mionix äntligen rullat ut sitt Kickstarter-projekt Naos QG – Quantified Gaming. Häng med till testlabbet för en ordentlig genomgång.

33

Mionix lanserar spelmusen Naos QG med biometriavläsning

Nästan två år efter tillkännagivandet på CES 2015 lanserar svenska Mionix spelmusen Naos Quantified Gaming, som kan läsa av spelarens puls och handsvett.

39

Mionix Castor

Svenska Mionix gör ett besök i SweClockers testlabb med spelmusen Castor, som lägger fokus på byggkvalitet och ergonomi. Häng med in till testlabbet för en genomgång.

19

Mionix i SweClockers forum

Ytterligare en välkänd aktör hittar till SweClockers forum. De svenska gamingexperterna på Mionix står till medlemmarnas tjänst.

29

Mionix släpper Naos 3200

Det svenska gamingföretaget Mionix lägger till en ny produkt i sortimentet, denna gång en nedbantad uppföljare till musen Naos.

21

DHW09: Cooler Master och Mionix

Graverade datorlådor och purfärska möss står på schemat när SweClockers besöker herrarna från Cooler Master och Mionix.

63

Svenskutvecklad gamingmus utmanar jättarna

Det är inte ofta SweClockers får möjlighet att rapportera om svensk hårdvara. Växjö-baserade Mionix introducerar två möss för renodlade gamers – Saiph 3200 och 1800.