#nzxt

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

Sponsras av NZXT
20

Testpilot: NZXT H9 Flow – lyx och stil möter funktion

Testpiloten André "Yatagarasu" Uppman testar senaste chassit ur NZXT's premiumsegment, häftig glaspanel och gott om luftflöde står på menyn.

17

NZXT lanserar H9 Flow och H9 Elite

NZXT lyfter skynket av H9, en ny chassiserie i två olika utföranden med fokus på antingen luftflöde eller extra mycket glas.

Sponsras av NZXT
12

Testpilot: NZXT H5 Flow – lättbyggt med högt luftflöde

Testpiloten André "Yatagarasu" Uppman skruvar i mellansegmentet, där snedvriden fläkt och luftigt inre står på menyn.

21

NZXT H7 – välbyggt men svårrekommenderat

Jonas tar en närmare titt på NZXT:s miditower-chassi H7, vilket ska erbjuda såväl hög kvalitetskänsla som en trevlig byggupplevelse.

Sponsras av NZXT
31

Testpilot: NZXT H7 Elite – ett chassi när det är som bäst

Testpiloten André "Yatagarasu" Uppman vänder blicken mot NZXT:s senaste och mest påkostade modell i nylanserade H7-serien, där kvalitet i toppklass erbjuds.

16

NZXT lanserar duo av Z690-moderkort med avskalad design

Chassi- och kylarmakaren fortsätter sin moderkortssatsning med de två nya modellerna N7 Z690 och N5 Z690 för Intels Alder Lake-processorer och minnestypen DDR4.

Sponsras av NZXT
19

Testpilot: NZXT Lift – lätt spelmus mestadels för högerhänta

Tespiloten Joakim Pekkari värmer upp både höger och vänster hand för att ta sig an NZXT:s nykomling Lift, som utlovar ambidexter ergonomi i lättviksklassen!

Sponsras av NZXT
15

Testpilot: Uppdaterade NZXT H1 V2 – välbyggt och noga genomtänkt Mini ITX-paket

NZXT uppdaterar Mini ITX-chassit NZXT H1, som utöver åtgärdad PCI Express-brygga kommer med större nätaggregat och mer utrymme för grafikkort.

18

NZXT lanserar uppdaterat H1-chassi

NZXT gör ännu ett försök med tidigare brandhärjade H1. Den här gången medföljer ny nätdel på 750 W sällskapat av AIO-kylare och ny fläkt.

Sponsras av NZXT
8

Testpilot: NZXT Capsule – kompetent mikrofon från oväntat håll

Testpiloten Daniel "Dinoman" Ördén tittar närmare på en mikrofon från NZXT med inriktning på enkelhet för den aspirerande streamern.

Sponsras av NZXT
22

Testpilot: NZXT H510 Flow – ett luftigt lyft

Testpiloten Daniel "Dinoman" Ördén provar det senaste syskonet i NZXT:s H510-familj. Denna gång handlar det om ett alternativ inriktat på luftflöde.

Sponsras av NZXT
19

Testpilot: NZXT Kraken X73 RGB White – elegant och sval baddare

Testpiloten André "Yatagarasu" Uppman svalkar sig med den senaste monsterpjäsen i form av sluten vattenkylare från NZXT.

19

NZXT släpper N7 Z590 för Intel "Rocket Lake" i svart och vit

Komponentmakaren bryter tidigare mönster och släpper förutom ett moderkort i vit även en svart i övrigt identisk variant.

Sponsras av NZXT
15

Testpilot: NZXT N7 B550 – vacker på både in- och utsidan

NZXT ger sig på den röda sidan för sin N7 serie och testpilot Björn "Deriveh" Höjing Burle är inte sen att ta sig an nykomlingen.

Sponsras av NZXT
88

Animerad superkraft kniper vinsten i NZXT-tävlingen

Nu har NZXT utsett det vassaste bidraget i den matiga forumtråden fylld av roliga tävlingsbidrag, som belönas med en lyxig speldator.