#omen

Testpilot: Omen by HP 15 – Gaminglaptop med låg profil och höga ambitioner

Den anrika tillverkaren HP har med varumärket Omen snabbt seglat upp som ett alternativ bland bärbara speldatorer. Häng med när testpiloten "Niczo" synar 15-tummaren Omen by HP 15.

Testpilot: HP Omen 27 – 27-tumsskärm med TN-panel, 165 Hz och Nvidia G-Sync

SweClockers testpilot "Flamso" testar ytterligare en skärm i raden av gamingskärmar, nämligen HP:s dito Omen 27 med TN-panel, 165 Hz och Nvidia G-Sync.

Testpilot: Omen X by HP 17

Omen X är det mest påkostade HP erbjuder i segmentet för bärbara speldatorer, med högpresterande grafikkort och processor. Testpiloten "Snorjaers" tar en närmare titt.

Testpilot: Omen by HP 17-an004no

Ännu en bärbar speldator sätts på prov ur gamingserien "Omen", denna gång av testpiloten "hunden" som testar HP 17-an004no med en 17-tumsskärm med Nvidia G-Sync och 120 Hz.

Testpilot: Omen by HP 880-040no

Omen By HP är en ny serie datorer från HP som riktar sig mot gamers. Björn Endre testar en av de mest kraftfulla alternativen, vilken utrustats med en Core i7-7700K och Geforce GTX 1080 Ti.

Testpilot: HP Omen 15

Inte bara har stationära speldatorer blivit mindre på senare år, det har även börjat dyka upp seriösa bärbara alternativ. Testpiloten Simon Alling undersöker HP:s slimmade alternativ Omen 15.

HP släpper välvd ultrabred spelskärm med 100 Hz och Nvidia G-Sync

När ultrabreda skärmar blir allt vanligare på marknaden väljer HP att träda in med sin nya skärm, den ultrabreda och välvda spelskärmen Omen X med Nvidia G-Sync.