#phanteks

Thermaltake tvingar Phanteks byta namn på Enthoo Luxe 2

Thermaltake hävdar att Phanteks chassi Enthoo Luxe 2 inkräktar på egna varumärket Luxa 2, varför Phanteks byter namn på produkten.

Testpilot: Phanteks Eclipse P400A – mesh är det nya svarta

Välkända Phanteks tar omtyckta Eclipse P400 och uppdaterar denna med RGB-fläktar samt perforerad front. Testpiloten Daniel "Dinoman" Ördén tittar närmare på nya Eclipse P400A.

Phanteks lanserar Eclipse P360X – prisvärt chassi med RGB-belysning

Den uppdaterade modellen av den prisvärda föregångaren P350X tillför bland annat nytt stilspråk med LED-belysning och förbättrat luftflöde.

Phanteks lanserar Enthoo Luxe 2

Den som letar efter en mastodont till chassi med gott om expansionsmöjligheter bör ta en närmare titt på Phanteks jätte Enthoo Luxe 2 som lanseras idag.

Phanteks lanserar Eclipse P400A – uppdaterad storsäljare med ny frontpanel

Eclipse P400 är en av Phanteks storsäljare, och den uppdaterade modellen P400A ruckar därför inte mycket på det vinnande konceptet. Mesh-galler i fronten och en RGB-modell tillhör stora nyheterna.

Phanteks lanserar vattenblock för AMD Radeon VII

Tillverkaren Phanteks utökar sitt utbud av vattenkylning med ett heltäckande vattenblock för AMD:s grafikkort Radeon VII – komplett med adresserbar RGB-belysning .

Phanteks visar hårdvara för vattenkylning – distro plate är terminal för enkel rördragning

I Phanteks Computex-monter samsas bolagets chassin med en rad nya vattenblock och reservoarer. Därtill syns distro plate, som agerar knutpunkt i ett vattenkylt system.

Phanteks AMP är nätaggregat med modulära kablar och 80 Plus Gold till pressat pris

Under Computex passar tillverkaren Phanteks på att släppa en ny serie nätaggregat. Fokus för serien AMP är låg ljudnivå och modulära kablar till ett konkurrenskraftigt pris.

Phanteks populära Eclipse P400 får uppdaterad frontpanel för bättre luftflöde

Luftflöde står i fokus när Phanteks uppdaterar storsäljaren Eclipse P400 med en finmaskig mesh-panel i fronten, samtidigt som suffixet "A" och valbart RGB-utförande adderas.

Phanteks Enthoo Luxe 2 är mastodontchassi med pressad prislapp

Phanteks tar plats på Computex 2019 med en uppföljare till ett av sina första chassin, där modellen Enthoo Luxe 2 ska erbjuda enorma expansionsmöjligheter utan att bränna plånboken.

Phanteks lanserar prisvärd fläktkontroller med både PWM- och spänningsreglering

Phanteks introducerar Universal Fan Controller, en fläktkontroller som kan används både för fläktar med PWM-signal samt spänningsreglerad sådan.

Testpilot: Phanteks Eclipse P600S – flexibelt och rymligt chassi

Skruvmejslarna släpas fram när testpilot Björn "Deriveh" Höjing tar sig an Phanteks senaste chassi, som utlovar stort utrymme och många monteringsmöjligheter.

Phanteks Eclipse P600S

Phanteks äntrar testlabbet med sitt nya chassi Eclipse P600S, vilket ska bjuda på en genomtänkt inre design samt en uppbyggnad som fungerar för både tystnad och högt luftflöde.

Phanteks lanserar Eclipse P600S med samma stomme som populära Evolv X

Under CES 2019 avtäckte Phanteks chassit Eclipse P600S, vilket bygger på samma stomme som Evolv X. Nu lanseras modellen på den svenska marknaden.

Phanteks utökar varumärket Metallicgear med tre nya chassin

Phanteks bjuder på chassinyheter i form av tre nya modeller under varumärket Metallicgear, vilka ska erbjuda hög kvalitet till ett pressat pris.