#phanteks

14

Phanteks Enthoo Pro 2 lanseras – stor datorlåda med pressad prislapp

Mastodontchassin brukar i regel vara dyra lösningar, men med nykomlingen satsar tillverkaren på hårdvarustöd med prispress.

22

Phanteks Eclipse P500A – prisvärt chassi med stomme i världsklass

Jonas tar en titt på Phanteks nya chassi Eclipse P500A, vilket kombinerar högt luftflöde med enkel montering och kabelhantering

9

Phanteks Glacier D120 är kompakt universalt distributionsblock för vattenkylning

På CES följs det större distributionsblocket Glacier D140 upp av en mindre variant, som kan monteras på en 120 mm-fläktplats.

39

Phanteks aprilskämt Evolv Sound Mini lanseras på CES 2020

Resultatet av ett aprilskämt är numera en seriös satsning från Phanteks, som lanserar chassi-stöpta högtalare och arbetar på en soundbar.

3

Phanteks Eclipse P500A tar prisbelönt chassistomme till lägre pris

På CES 2020 fortsätter Phanteks breddning av chassiserien Eclipse, där nykomlingen P500A ska erbjuda högt luftflöde i en av marknadens bästa stommar samt låg prislapp.

3

Phanteks Enthoo Pro II är prispressat mastodontchassi

Extrema expansionsmöjligheter som är snälla mot plånboken är ledorden när Phanteks introducerar mastodontchassit Enthoo Pro II.

I samarbete med Phanteks
5

Testpilot: Phanteks Evolv Shift Air – smalt ITX-torn med ogenomtänkta sidopaneler

Med Evolv Shift Air levererar Phanteks sidor av nät i textil med siktet på bättre luftflöde. Testpiloten Rasmus "BettyBoo42" Arvåsen synar det speciella chassit i sömmarna.

21

Thermaltake tvingar Phanteks byta namn på Enthoo Luxe 2

Thermaltake hävdar att Phanteks chassi Enthoo Luxe 2 inkräktar på egna varumärket Luxa 2, varför Phanteks byter namn på produkten.

33

Testpilot: Phanteks Eclipse P400A – mesh är det nya svarta

Välkända Phanteks tar omtyckta Eclipse P400 och uppdaterar denna med RGB-fläktar samt perforerad front. Testpiloten Daniel "Dinoman" Ördén tittar närmare på nya Eclipse P400A.

4

Phanteks lanserar Eclipse P360X – prisvärt chassi med RGB-belysning

Den uppdaterade modellen av den prisvärda föregångaren P350X tillför bland annat nytt stilspråk med LED-belysning och förbättrat luftflöde.

8

Phanteks lanserar Enthoo Luxe 2

Den som letar efter en mastodont till chassi med gott om expansionsmöjligheter bör ta en närmare titt på Phanteks jätte Enthoo Luxe 2 som lanseras idag.

34

Phanteks lanserar Eclipse P400A – uppdaterad storsäljare med ny frontpanel

Eclipse P400 är en av Phanteks storsäljare, och den uppdaterade modellen P400A ruckar därför inte mycket på det vinnande konceptet. Mesh-galler i fronten och en RGB-modell tillhör stora nyheterna.

0

Phanteks lanserar vattenblock för AMD Radeon VII

Tillverkaren Phanteks utökar sitt utbud av vattenkylning med ett heltäckande vattenblock för AMD:s grafikkort Radeon VII – komplett med adresserbar RGB-belysning .

3

Phanteks visar hårdvara för vattenkylning – distro plate är terminal för enkel rördragning

I Phanteks Computex-monter samsas bolagets chassin med en rad nya vattenblock och reservoarer. Därtill syns distro plate, som agerar knutpunkt i ett vattenkylt system.

3

Phanteks AMP är nätaggregat med modulära kablar och 80 Plus Gold till pressat pris

Under Computex passar tillverkaren Phanteks på att släppa en ny serie nätaggregat. Fokus för serien AMP är låg ljudnivå och modulära kablar till ett konkurrenskraftigt pris.