#physx

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

77

Mafia II med och utan PhysX

Nvidia arbetar för fullt med att marknadsföra fysiksystemet PhysX och släpper en ny video som visar några av effekterna i nysläppta Mafia II.

69

PhysX uppdateras för Mafia II

Nvidia släpper en ny version av fysikmjukvaran PhysX som rättar till buggar i spelet Mafia II.

249

Nvidia anklagas handikappa PhysX på CPU

Nvidias fysiksystem PhysX kan använda både CPU och GPU, men får en rejäl prestandaskjuts i det senare fallet. David Kanter undersöker varför och gör flera intressanta upptäckter.

32

Geforce GTX 470 med separat PhysX

Grafikkortsmakaren Galaxy kombinerar Geforce GTX 470 med en separat GT 240-krets endast för PhysX-beräkningar.

191

Nvidia tillåter PhysX med Radeon

I de senaste drivrutinerna till grafikkort i Geforce-serien är blockeringen av hårdvaruaccelererad PhysX i datorsystem med AMD Radeon försvunnen.

20

Nvidia slutar stödja Ageia PhysX PPU

I början av 2008 köpte Nvidia företaget Ageia och fysikmotorn PhysX. Nu framkommer det att Nvidia tagit bort stödet för Ageias separata fysikprocessor i de senaste drivrutinerna.

77

Nvidia dementerar anklagelser om PhysX-mutor

Påståendet att Nvidia "mutar" spelutvecklare till att använda PhysX dementeras av Geforce-tillverkaren, som hävdar att företaget assisterar alla som ber om hjälp, oavsett teknik.