#pny

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

Sponsras av PNY
25

Testpilot: PNY Geforce RTX 4070 XLR8 – kompetent kylanordning i smalt format

Testpiloten André "Yatagarasu" Uppman testar grafikkort från PNY, en pjäs som är stoltserar med RGB och en bra och platseffektiv kylare.

14

PNY lånar Cooler Masters fläktar till jättekort

Computex 2023 bjuder på fler enorma grafikkort när PNY och Cooler Master visar ett Geforce RTX 4090 som befolkar hela 4,5 kortplatser.

Sponsras av PNY
22

Testpilot: PNY RTX 4090 24 GB – tyst och välkylt monsterkort

Testpiloten André "Yatagarasu" Uppman skruvar upp grafiken och pumpar massor av bildrutor med grafikkort i högsta segmentet från PNY.

Sponsras av PNY
102

Dystopiskt framtidsscenario vinner PNY:s renderingstävling

Den skickliga vinnaren i PNY:s renderingstävling tror på en dystopisk framtid, där teknikjättarna bringar död och förintelse i jakt på servrar,

Sponsras av PNY
102

Välj vinnaren i PNY:s renderingstävling

Konkurrensen är stenhård och en omröstning får avgöra vilken av fem futuristiska SweClockers-gubbar som segrar i PNY:s framtidsosande tävling.

Sponsras av PNY
102

Tävling: Rendera SweClockers i framtiden och vinn proffsgrafik från PNY

Gillar du den berömda SweClockers-gubben? Var med och tävla om ett riktigt påkostat grafikkort från PNY, med gott om kraft för kreativt skapande.

Sponsras av PNY
44

Nördig superduo vinner komponentpaket från PNY

Vattenkylda ögon och inbyggd skärm (med en död pixel) – det är så man kan känna igen radarparet som vinner PNY:s superhjältetävling.

Sponsras av PNY
44

Skapa superhjälte – tävla om grafikkort och lagring med PNY

Vässa kreativiteten och skapa en superhjälte i valfritt redigeringsprogram, för att ha chans att vinna XLR8-stämplat komponentpaket från PNY.

111

SSD-tillverkare kapar livslängd med uppemot 78 procent till följd av mining

Som respons på brytning av kryptovalutan Chia förändrar PNY garantivillkoren gällande livslängden på sin CS3030-serie.

Sponsras av PNY
7

Testpilot: PNY XLR8 CS3040 1 TB – bekant produkt i ny skrud

Testpiloten David "DavidtheDoom" Kvist klämmer och känner på XLR8 CS3040, en NVME-enhet från PNY med PCI Express 4.0.

33

Testpilot: PNY XLR8 CS3030 - en svanesång för SSD-enheter över PCI Express 3.0

PCI Express 4.0 må stå för dörren men än är det PCI Express 3.0 som gäller för konsumenter. Testpiloten David "DavidtheDoom" Kvist sätter NVMe-enheten PNY XLR8 CS3030 på prov.

225

PNY listar Geforce RTX 2080 och RTX 2080 Ti med specifikationer, bilder och pris

Ny information om de kommande Turing-grafikkorten haglar tätt och nu har tillverkaren PNY publicerat omfattande specifikationer och pris för Geforce RTX 2080 och RTX 2080 Ti.

27

PNY lanserar M.2-enheten CS2030

Det senaste tillskottet i PNY:s SSD-utbud heter CS2030 och är företagets första NVME-baserade enhet för konsumenter, med en läs- och skrivhastighet på 2 800 respektive 1 550 MB/s.

34

PNY Geforce GTX 980 Pure Performance OC

Påkostade Geforce GTX 980-modeller är fortsatt högvilt för entusiaster. SweClockers sätter tänderna i lyxvarianten Pure Performance OC från PNY.

168

Sex SSD-enheter i 120 GB

En rejäl SSD är ett måste i alla prestandaorienterade datorsystem. SweClockers inleder årets tester av SSD-enheter med modeller i den populära storleksklassen 120 GB.