#republicofgamers

Asus lanserar Rampage III Formula

Ett nytt fullspäckat moderkort från Asus är på väg ut på marknaden. Rampage III Formula bygger på Intel X58 och lovar gott om finesser till ett förhållandevis lågt pris.

Asus Rampage III Formula i bilder

Tillverkaren Asus förbereder nya entusiastmoderkortet Rampage III Formula. Målet är rejält med gamingfunktioner till en lagom prislapp.

Asus Ares kostar 12 000 kronor

I ungefär ett halvår har det viskats om Asus grafikkort Ares med dubbla Radeon HD 5870. Nu lanseras modellen officiellt, med det saftiga priset 12 000 kronor.

Asus ROG Ares av Sleepstreamer

Proffsmoddaren Max "Sleepstreamer" Erlandsson visar upp sitt senaste verk i SweClockers galleri med imponerande hantverk och stora mängder hårdvara i lyxklassen.

Asus Rampage III Gene med USB 3.0 och SATA 6,0 Gbps

Asus förbereder ett nytt kompakt moderkort med Intel X58. Nykomlingen döps till Rampage III Gene och kommer med nya gränssnitt och uppdaterade finesser.

Asus förbereder ROG Xpander

En tilläggsmodul till moderkortet Asus Rampage III Extreme gör det möjligt att använda fyra Geforce GTX 480 i SLI.

Bilder på Crosshair IV Extreme

Utbudet entusiastinriktade moderkort för AMD AM3 har länge varit begränsat, men med lanseringen av styrkretsar i 800-familjen ser situationen ut att förbättras avsevärt. Asus drar sitt strå till stacken med den kommande lyxmodellen Crosshair IV Extreme.

Asus Crosshair IV Extreme med Lucid Hydra

Asus gör sällskap med MSI och utrustar ett kommande moderkort i ROG-serien med Lucid Hydra.

Nakenbild på Asus Ares

Fler bilder på Asus kommande värstinggrafikkort hittar till SweClockers redaktion. Den kommande modellen bjuder på dubbla Radeon HD 5870 och hela 4 GB minne.

The Rampage

Den välkända moddaren Wolverine visar upp sitt senaste verk för SweClockers läsare. Konstverket i fråga är inget mindre än en kub som ska husera den lilla värstingen Asus Rampage II Gene.

Asus Rampage II Gene

Trots att det har släppts en hel del moderkort till Core i7 är det få tillverkare som vågar bygga i det mindre Micro-ATX-formatet. Asus går emot strömmen och släpper en värsting som inte tummar på finesserna.