#silverstone

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

22

Silverstone gör flygfärdig kylare med 12 fläktar

Utmärkelsen "Computex galnaste kylare" tilldelas Silverstone Icemyst som skruvar antalet fläktar till max och lite till.

25

Silverstone satsar på vriden layout med färskt chassi

Med 90 grader vriden montering och lutande grafikkort sticker Silverstones färska jättechassi Alta F2 ut från mängden.

18

Optisk läsare i TV-bänken när Silverstone lanserar kompakt chassi

Silverstones Milo-serie får en avlång och platt uppföljare, med plats för stort grafikkort och ett inslag för DVD- och Blu-ray-fantasten.

39

Silverstones nya fläktblad inspireras av hajfenor

De nya fläktarna Shark Force kombinerar fågel, fisk och mittemellan med fläktblad som ska ha samma textur som hajars fjäll.

26

Silverstone blandar NAS-enhet med Micro ATX-chassi

Med ett gäng lagringsburar i fronten och plats för rejäla grafikkort, är Silverstones CS351 en datorlåda som sticker ut från mängden.

34

Silverstone Alta G1M bygger på vertikalen

Anrika Silverstone lanserar ännu en datorlåda där den invändiga designen vridits 90 grader, med utblås för grafikkort och processor i taket.

22

Silverstone Sugo SG14 – kompakt men rymligt SFF-chassi

Silverstone besöker testlabbet med sitt nya SFF-chassi Sugo SG14, vilket ska erbjuda kompakta yttermått utan att tumma alltför mycket på expansionsmöjligheterna.

22

Silverstone kombinerar SFX-L och 1 000 watt

SX1000 är Silverstones och världens första nätdel i SFX-L-format att kunna leverera 1 000 watt till törstiga komponenter.

23

Silverstone lanserar ITX-chassit Sugo 14

Nyheterna gör sällskap med större SFF-chassin i kubformat med en volym om 20 liter, och rymmer därtill fullstora grafikkort.

36

Silverstone avtäcker halvkompakt chassi med åtta lagringsplatser

För den som bygger egen NAS-enhet eller kräver ohemula mängder lokal lagring släpper Silverstone nu ett relativt kompakt alternativ.

19

Silverstone drar mjuka kablar på CES 2020

På CES 2020 vill Silverstone råda bot på styva nätaggregatskablar med sina nya "supermjuka" kablar, som lanseras inom kort.

9

Silverstone färdigställer kompakta chassit Sugo SG14

Efter otaliga prototyper och revisioner är Silverstones kompakta chassi Sugo SG14 redo, med ovanligt rejäl expansionsmöjlighet för storleken.

12

Silverstone förbereder flaggskeppschassit Alta F1

Det blir en återkomst av okonventionell inre design när Silverstone visar sitt nya flaggskeppschassi Alta F1 med tydliga arv från den populära Raven-serien.

7

Silverstone visar SFX-nätaggregat på 750 W – SFX-L kliver upp till 1 000 W

Tillverkaren Silverstone har profilerat sig inom marknaden för krympta komponenter, däribland nätaggregat och chassin. Nu avslöjas nätdelar med upp till 1 000 watt i formfaktorn SFX-L.

12

Populära Sugo-serien från Silverstone uppdateras med SG-14

Sugo-serien från Silverstone är primärt ett gäng kompakta datorchassin med en frontpanel i aluminium som signalement. Nu moderniseras utbudet med härdat glas genom modellen SG-14.