#steam-deck

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

24

Dockningsstation gör Steam Deck mer kompetent

Med dedikerad dockningsstation till handhållna gamingdatorer kan du få en fullfjädrad PC-upplevelse utan kabeltrassel.

31

Snabbtest: Steam Deck överraskar som arbetsdator

Calle byter ut sin arbetsstation mot en Steam Deck och är positivt överraskad.

38

Valve släpper Proton 9.0 i stabil version

Bättre stöd för Nvidia-grafikkort och processorer med många kärnor.

8

Djupdykning i Steam Decks unika systemkrets

Youtube-kanalen High Yield har tillsammans med fotografen Fritzchens Fritz skrapat av toppen på ursprungliga Steam Deck och dokumenterat kretsens olika delar.

66

Steam Deck OLED – en utmärkt evolution över originalet

Valves senaste revision av sin handhållna spelmaskin erbjuder både en fantastisk OLED-skärm såväl som kraftigt förbättrad batteritid.

67

Valve: Sluta lukta på Steam Deck

Steam Deck-ägare upptäckte tidigt att utblåsluften från den handhållna speldatorn luktar gott, men nu varnar Valve att det inte är att rekommendera.

21

Guide: Byt SSD-enhet på din Steam Deck

Att uppgradera lagringen i Valves handhållna spelmaskin Steam Deck är relativt enkelt, även om det finns ett fåtal fallgropar. Låt oss guida er genom processen.

5

Ifixit skruvar isär Steam Deck OLED

När Steam Deck OLED hamnar på Ifixits operationsbord framgår att Valve håller sina löften och att den nya revisionen är ännu något enklare att reparera på egen hand.

81

Snabbkoll: Ska du köpa Steam Deck OLED?

Förra veckan överraskade Valve med en uppdaterad Steam Deck med bättre skärm som paradnummer. Planerar du att trycka på köpknappen?

117

Valve avtäcker Steam Deck med OLED-skärm

En ny och större bildskärm med OLED-panel, kraftigt förbättrad batteritid och krympt tillverkningsprocess för systemkretsen står på menyn för den uppdaterade spelmaskinen.

46

Steam Deck passerar 12 000 verifierade spel

Listan på spel som fungerar med Linux och kompatibilitetslagret Proton ser fortsatt tillväxt, även om stora delar av Steam-biblioteket kvarstår.

36

Valve: "Steam Deck 2 flera år bort i tiden"

Enkelhet för spelutvecklare, konsumenter och otillräckliga tekniska framsteg är argument för att inte uppgradera Steam Deck.

25

Steam Deck får stöd för variabel uppdateringsfrekvens

I senaste betaversionen av Steam OS introducerar Valve stöd för VRR till externa skärmar, för jämnare bild och minskad risk för tearing.

36

Valve firar 20-årsjubileum med rea på Steam Deck

I samband med att spelklienten Steam firar 20-årsdag passar Valve på att sänka priset på handhållna Steam Deck.

16

Western Digital krymper WD Black SN770 till "Steam Deck"-format

Ägare av Steam Deck och andra handhållna speldatorer har nu ett nytt alternativ för utökad lagring, när Western Digital lanserar WD Black SN770M.