#ubisoft

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

59

Ubisoft stänger onlinetjänster för 15 spel – tillgång till DLC försvinner

Den 1 september stänger servrar för spel som Assassin's Creed Brotherhood, Far Cry 3 och VR-spelet Space Junkies. Det finns fortfarande hopp för Anno 2070.

24

Ubisoft avtäcker remake av Splinter Cell

Efter ett uppehåll på nästan ett decennium ska Sam Fisher åter igen smyga runt i skuggorna när Splinter Cell får en remake i grafikmotorn Snowdrop.

26

Beyond Good & Evil 2-utveckling i kris – kan läggas ned

Utvecklingen av den efterlängtade uppföljaren beskrivs som krisartad, något som tillskrivs bristande ledarskap.

115

Nvidia Geforce RTX 3080 räcker inte för HD-texturer i Far Cry 6

Ubisoft rekommenderar att användare vars grafikkort har mindre än 11 GB grafikminne inaktiverar paketet med HD-texturer.

67

Systemkraven för Far Cry 6 skjuter högt och lågt

För den som inte är kräsen med bildfrekvens och upplösning duger äldre grejer, medan Radeon RX 6900 XT rekommenderas för ray tracing i 1440p.

56

Storfilmen Avatar antar spelform år 2022

Spelutvecklaren Massive Entertainment satsar helhjärtat på senaste generationens hårdvara när utomjordisk storfilm blir spel.

45

Ubisoft avtäcker Far Cry 6 med gerillakrig och ond diktator på menyn

Med vision om en paradisö styr Breaking Bad-diktatorn ön Yara med järnhand och vapen, och målet i Far Cry 6 är folkets frihet.

36

Microsoft visar Assassin's Creed Valhalla på Xbox Series X

Assassin's Creed i vikingatema är en del i uppställningen titlar som visar hur spel uppgraderas från Xbox One till Xbox Series X.

40

Assassin's Creed: Valhalla får trailer – släpps till jul

Stora slag mot engelska soldater, öppen spelvärld och rollspelselement väntar i nästa omgång av Assassin's Creed.

66

Assassin's Creed: Valhalla bjuder äventyr i vikingatid

Plundringståg, mjöd och långskepp lär stå på menyn i nästa del av Assassin's Creed, som Ubisoft nu presenterar namn och tema för.

16

Gratisperiod för Assassin's Creed Odyssey

Från idag den 19 mars är prisade Assassin's Creed Odyssey gratis att spela, vilket gäller fram till söndag den 22 mars.

35

Ubisoft lanserar prenumerationstjänsten Uplay+ där 100 titlar ingår från start

Prenumerationstjänsten Uplay+ är sjösatt där spelare får tillgång till 100 speltitlar ur Ubisofts katalog. Tjänsten erbjuder en gratismånad, för den som lyckas registrera sig.

33

Ubisoft presenterar kvartalsrapport – PC/Windows går om PS4 i intäkter

Ett tag var det populärt att tro att datorspelens död stod inför dörren, något som med facit på hand var helt fel. Spelhuset Ubisoft får nu merparten av sina intäkter från plattformen.

16

Ubisoft avslöjar fullständig spellista för prenumerationstjänsten Uplay+

Ubisoft hakar på konkurrenterna och lanserar snart sin egen prenumerationstjänst Uplay+. Inför släppet avslöjar bolaget alla spel som ingår samt att expansioner inte behöver köpas till.

32

Ubisoft avtäcker prenumerationstjänsten Uplay+ – lanseras den 3 september

Den senaste spelutgivaren i raden att satsa på prenumerationstjänster för spel blir Ubisoft, som avtäcker Uplay+ med över 100 speltitlar och tillhörande nedladdningsbart innehåll.