Tävlingar och erbjudanden i Komplett Geek Week

#veckans-fråga

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

80

Veckans fråga: Hur mycket mobildata använder du i månaden?

I Sverige är vi välsignade med bra uppkoppling ute som inne och har möjlighet att använda en stor mängd data varje månad. Hur mycket använder du?

Sponsras av Kingston
52

Veckans fråga: Hur uppgraderar du?

Ingen blir lycklig av en trött dator. Kingston ställer frågan om SweClockers föredrar att uppgradera, eller hellre slår på stort och köper nytt.

107

Veckans fråga: Klarar din dator att köra Starfield?

Om bara några dagar är det premiär för Bethesdas rymdosande speläventyr Starfield. Uppfyller din dator spelets systemkrav?

148

Veckans fråga: Hur många kärnor har din processor?

Efter år av ökad mängd kärnor i processorer har tillväxten stagnerat. Hur många kärnor har processorn i din primära dator?

84

Veckans fråga: Vilken kringutrustning lägger du mest pengar på?

Köper du nya brytare till tangentbordet varannan vecka eller byter du ny musmatta regelbundet? Vart går egentligen din surt förvärvade kosing?

123

Veckans fråga: Hur ofta installerar du om operativsystemet?

Ibland är det gött att blåsa datorn helt och börja om från ruta ett igen. Hur ofta gör du det?

153

Veckans fråga: Vilken nedladdningshastighet betalar du för?

Ordentlig lina är användbart för att ladda ner spel snabbt och se till att alla i nätverket kan titta på strömmad film samtidigt. Vilken nedladdningshastighet har du?

157

Veckans fråga: Vilken konsumentversion av Windows var bäst?

Microsoft har jobbat med Windows sedan 1985 och sedan dess har det släppts massvis med olika versioner. Men vilken har varit bäst?

84

Veckans fråga: Hur många datorer har du?

Sannolikheten är hög att du har fler än en dator i dina ägor, och högre blir sannolikheten om du har datorer som intresse. Hur många har du?

47

Veckans fråga: Hur viktigt är design när du köper hårdvara?

Det är inte alltid form och funktion går hand i hand. Väljer du hellre något du tycker är snyggt, eller går prislapp och prestanda alltid först?

80

Veckans fråga: Vilken panelteknik använder din TV?

Har du likt många andra tagit steget över till OLED eller håller du hårt i din plasma? Veckans fråga handlar om panelteknik i TV.

164

Veckans fråga: Vilket operativsystem föredrar du?

Trivs du bäst i allehanda Linux-distributioner eller bankar hjärtat för Windows? Veckans fråga handlar om vilket operativsystem du gillar mest.

150

Veckans fråga: Vilken webbläsare använder du?

Håller du dig till de stora drakarna, eller föredrar du någon mer obskyr variant? Veckans fråga handlar om webbläsare!

43

Veckans fråga: Prestandatestar du dina datorkomponenter?

För vissa av oss är en del av nöjet med en påkostad dator att låta hårdvaran svettas lite mellan varven. Är du en av dem?

160

Veckans fråga: Hur gammal är din telefon?

Håller du dig ständigt uppdaterad på telefonfronten, eller dröjer det år mellan mobilköp?