#zalman

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

13

Zalman lanserar tornkylaren CNPS16X och trio kylpastor

Nyligen testade CNPS20X från Zalman får sällskap av en lillebror CNPS16X och inte mindre än tre nya kylpastor.

32

Zalman CNPS20X – gigantens återkomst

Forntidens gigant är tillbaka i testlabbet. Zalman CNPS20X tar upp prestandastriden med Noctua NH-D15 i siktet.

71

Zalman lanserar processorkylaren CNPS20X – sägs prestera bättre än Noctua NH-D15

Kylarveteranen Zalman slår på stora trumman under årets Computex-mässa med en ny flaggskeppskylare som enligt utsago ska kunna tävla i det översta prestandasegmentet.

90

Mikrofoner från Blue Microphones, Razer, Antlion Audio och Zalman

Kompletta headset i alla ära, allt fler väljer att komplettera sina hörlurar med separat mikrofon. Häng med när SweClockers sätter fyra populära alternativ på prov!

22

Zalman gör dockningsstationer för hårddiskar

Koreanska Zalman satsar på lagring med dockningsstationer för upp till två hårddiskar.

59

Zalman gör fläkt med hajfenor

En ny fläkt från Zalman innehåller hajfensliknande upphöjningar på fläktbladen som sägs minska turbulensen och sänka ljudnivån.

118

Nätaggregat i budgetklassen 2010

Inte mindre än 15 nätaggregat i budgetklassen har fått sig en omgång i testlabbet. Med facit i hand kan vi stolt presentera SweClockers mest ambitiösa nätdelstest genom tiderna.

17

Zalman släpper CNPS9900 Max

En ny solfjäderformad processorkylare från Zalman är på väg ut på marknaden.

31

Zalman släpper kylare för Radeon HD 5800

Koreanska Zalman släpper en ny kylare anpassad för grafikkorten i Radeon HD 5800-serien.

26

Zalman MS1000-HS2

Hot-swap för vanliga konsumenter är här för att stanna, åtminstone om välkända Zalman får bestämma. SweClockers granskar datorlådan MS1000-HS2 i sömmarna och kontrollerar om funktionen håller måttet.

38

Zalman GS1000

Koreanska Zalman har många bollar i luften – allt från processorkylare till datorlådor och 3D-skärmar. Denna gång ligger ett nytt specialiserat datorchassi på testbänken, nämligen modellen GS1000.

78

Zalman Trimon ZM-M220W

Ibland dyker det upp prylar som sticker ut från det gigantiska utbud dagens konsumenter erbjuds. Till dessa hör Zalmans nya lyxskärm med 3D-funktion. SweClockers tar en titt på den renodlade upplevelseprodukten Zalman Trimon ZM-M220W.

65

Zalman FPS Gun

Zalman FPS Gun är något så ovanligt som en precisionsmus med vertikalgrepp. Detta innebär alltså att man har sidan av handen mot bordet, inte handflatan som med vanliga möss. Vertikalgrepp finns traditionellt på ergonomiska möss då det inte belastar handleden, men nu har Zalman börjat sälja en high-end-produkt med detta grepp. Hur fungerar det?