Artikelarkiv

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

139

Geforce GTX 590 brinner i SweClockers testlabb – drivrutin boven i dramat

Inför lanseringen av Geforce GTX 590 utspelade sig ett drama i SweClockers testlabb. Två grafikkort fick sätta livet till och felet är de medföljande drivrutinerna.

71

Duke Nukem Forever försenas – igen

Förbannelsen över Duke Nukem Forever ser inte ut att brytas. Gearbox Software meddelar nu att spelet skjuts upp ytterligare en månad.

18

Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 – Mini ITX för Intel Sandy Bridge

För den som planerar att bygga ett kraftfullt kompakt datorsystem släpper Gigabyte ett nytt minimalt moderkort med B3-revisionen av styrkretsen Intel H67.

101

Asus Eee Pad Transformer kombinerar surfplatta och netbook

I början av året visade Asus upp den annorlunda skapelsen Eee Pad Transformer som kombinerar surfplatta med en dockningsstation och förvandlar datorn till något som kan likas vid en netbook. Nu publicerar SweClockers fullständiga specifikationer och högupplösta bilder.

115

Miljontals nedladdningar av Firefox 4

Mozillas nya webbläsare Firefox 4 får snabbt upp farten med miljontals nedladdningar bara under det första dygnet.

8

D-Link DAP-1350 – trådlös router i fickformat

För den som ofta befinner sig på resande fot släpper D-Link en passande router.

24

Acer släpper skärmar i B-serien med VA-panel

Två nya skärmar på Acer är på väg ut marknaden i storlekarna 24 och 27 tum.

27

EVGA släpper Geforce GTX 560 Ti i Crysis 2-tema

Grafikkortstillverkaren EVGA lanserar Geforce GTX 560 Ti i "Maximum Graphics Edition" där bland annat spelet Crysis 2 medföljer.

114

Asus Geforce GTX 590 i bilder

Med bara ett dygn kvar till den officiella lanseringen läcker fler uppgifter om det Geforce GTX 590. Denna gång är det ett grafikkort från Asus som fastnar på bild.

26

Stängda fabriker hotar Intels övergång till 22 nanometer

Jordbävningen i Japan fortsätter att skapa oreda i datorindustrin. Nu rapporteras det om att Nikons stängda fabriker kan försena Intels övergång till 22 nanometer.

88

Surfplattor med Tegra 2 utmanar Apple Ipad 2

Med lanseringen av Ipad 2 stärkte Apple greppet om den gryende marknaden för surfplattor, men konkurrenterna ligger inte på latsidan och förbereder motattack med Nvidia Tegra 2 i täten.

59

Stora prestandaskillnader mellan enheter i Intel 320-serien SSD

Inom kort släpper Intel en ny generation SSD-enheter i 320-serien som ersätter storsäljarna X25-M G2 i mellanklassen, men alla modeller är inte likvärdiga.

60

Gigabyte Geforce GTX 590 på kinesisk e-handelsplats

På kinesiska Taobao publicerar en säljare mer eller mindre rubbet om det kommande grafikkortet Gigabyte Geforce GTX 590, inklusive bilder, specifikationer och testresultat.

40

Fujitsu bekräftar Intel LGA 2011 i Q4

Intel Sandy Bridge E är den riktiga ersättaren till Bloomfield/Gulftown för högpresterande arbetsstationer och servrar. Fujitsu läcker en roadmap som bekräftar en lansering i slutet av året.

95

Skarpa Firefox 4 på Mozillas FTP-server

Trots att det är några timmar kvar till den officiella lanseringen sprids nedladdningslänkar till den färdiga versionen av Firefox 4.