Artikelarkiv

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

35

Paddytek Paddy-T

Surfplattor är en av årets stora snackisar och allt fler modeller dyker upp på marknaden. SweClockers provar på den svenska utmanaren Paddy-T med Intel Atom under skalet.

26

Seagate firar 1,5 miljarder hårddiskar

Lagringsjätten Seagate uppmärksammar att 1 500 000 000 hårddiskar levererats.

63

Komponentbrist kan orsaka försening av Radeon HD 6970

AMD:s partnertillverkare har ännu inte kommit igång med produktionen av Radeon HD 6970 och HD 6950. Nu framkommer det att brist på en elektronisk komponent kan vara orsaken.

43

Zowie Gear gör tangentbord med Cherry MX

Mekaniska brytare är i ropet och senast att lansera ett tangentbord med Cherry MX är Zowie Gear som presenterar nya Celeritas.

42

Nvidia ger ut Geforce Drivers 262.99 WHQL

En ny drivrutin från Nvidia lägger till stöd för nysläppta GTX 580 och uppdaterar PhysX samt HD Audio.

57

Snabbare AMD Phenom II X6 i december

Efter åtskilliga prissänkningar är det dags för en ny toppmodell i Phenom II X6-serien. Ett helt gäng färska processorer släpps i december.

13

Zalman släpper nätdelar med 80 Plus Silver

Koreanska Zalman förbereder två nya nätdelar på 850 och 1 000 W med 80 Plus Silver.

9

Nvidia öppnar ny webbplats för Geforce

På uppiffade Geforce.com tillhandahåller Nvidia drivrutiner, speldemon och nyheter om företagets grafikkort i Geforce-serien.

42

Brist på Geforce GTX 580 i Sverige

Den som är på jakt efter Nvidias senaste grafikkort får hålla tillgodo med ett fåtal modeller att välja bland. De flesta sålde slut redan på lanseringsdagen.

60

Radeon HD 6990 försenas till 2011

Flaggskeppet Radeon HD 6990 eller Antilles försenas till det första kvartalet 2011. Samtidigt förstärks misstankarna om att AMD har problem med tillverkningen av den nya 6900-serien.

26

AMD skeppar Brazos, avslöjar roadmap

På Financial Analyst Day avslöjar AMD att de första Fusion-baserade kretsarna är på väg ut från fabrikerna. Dessutom framkommer nya detaljer om planeringen inför 2011–2012.

66

SweClockers uppgraderar testsystemen

Tester av påkostade grafikkort kräver duktiga komponenter. SweClockers laddar upp inför höstens recensioner med två nya testsystem och bjuder på lätt erotiska bilder för inbitna entusiaster.

28

EVGA bundlar Geforce GTX 580 med COD: Black Ops, 3DMark 11

Geforce GTX 580 är officiellt lanserat och en av de första tillverkarna att visa upp grafikkort är välkända EVGA som även presenterar ett gäng överklockade modeller.

437

Nvidia Geforce GTX 580

Grafikkortskriget fortsätter i oförminskad styrka och senast att ladda om bössan är Nvidia som lanserar det nya flaggskeppet Geforce GTX 580. SweClockers har resultaten.

15

Axsotic 3D löser uråldrigt musproblem

Traditionella möss är inte gjorda för att navigera i tre dimensioner. Axsotic löser problemen med en "svävande" trackball.