Artikelarkiv

32 387 artiklar i arkivet
34

Rykte: AMD avtäcker Ryzen 7000 den 30 augusti – tillgänglig i september

Lanseringsfönstret för AMD Ryzen 7000 "Raphael" krymper raskt från årstid, till månad till dag, åtminstone om Wccftechs branschkontakter har koll på läget.

70

Veckans fråga: Tangentbordets formfaktor och layout

Förra veckan behandlades virtuell layout och efter stor efterfrågan kompletterar vi dubbelt upp med både formfaktor och fysisk layout.

14

AMD trotsar sval marknad – ökar omsättningen med 70 procent

Efter flera rekordår fortsätter AMD uppåt och omsätter 6,55 miljarder USD till följd av Xilinx-förvärvet och stark försäljning av Epyc-processorer.

76

Klassiska mediaspelaren Winamp uppdateras

För första gången på fyra år rullar en ny Winamp-version ut till alla MP3-entusiaster, som kan förvänta sig utökad funktionalitet i framtida versioner.

36

Lisa Su: "Ryzen 7000 lanseras senast i september"

Lanseringsfönstret för AMD:s nästa processorserie blir mer konkret när bolagets VD tar ton, och slår fast att Ryzen 7000 följer tidsplanen.

51

Över 1 TB lagring och 16 GB primärminne guldstandard enligt Steams användare

Oculus Quest 2 klättrar till slut över 50-procentsgränsen. Samtidigt vinner större mängd primärminne och högre lagringskapacitet mark.

24

Reservdelar för Samsung Galaxy-telefoner landar hos Ifixit

I USA startar nu Samsungs reparationsprogram på allvar, där topptelefoner med något år på nacken kan repareras med officiella reservdelar.

43

Gamers Nexus spyr galla över drivrutinerna till Intel Arc "Alchemist"

Buggig mjukvara och ofärdiga funktioner tävlar om tid i rampljuset när Steve Burke släpper lös en flodvåg av kritik mot Intels Arc-mjukvara.

53

Sony: "Blir Call of Duty Xbox-exklusivt följer spelarna efter"

I brasiliansk utredning av Microsofts Activison Blizzard-förvärv menar Sony att spelseriens tillgänglighet över flera plattformar blir avgörande för framtida konkurrens.

90

Snabbkoll: Har du skruvat på din dator i sommar?

Sommaren har inte bjudit på några större hårdvarulanseringar, men det finns alltid ursäkter för att skruva på datorn. Har du gjort några hårdvaruingrepp?

11

Tveksamma Arc A380 skäms bort med påkostat vattenblock

Intels Arc A380 har inte fått ett särskilt varmt mottagande. Nu ser Bykski till att kortet får det fortsatt svalt, för den som känner sig manad att vattenkyla.

15

Intel "Sapphire Rapids" kärvar – lansering kan skjutas upp ännu en gång

När orosmolnen på konsumentsidan skingras hopar sig nya på serverfronten. Utvecklingen av "Sapphire Rapids" uppges gå trögt, medan AMD:s slagkraftiga "Genoa" står för dörren.

104

Microsoft Edge fortsätter knipa marknadsdelar – nära 11 procent

I Statcounters globala sammanställning fortsätter Edge dra ifrån både Safari och Firefox, men i Sverige är avståndet till Apples dito inte lika stort.

38

Jonsbo svalkar SSD-enheter med 14 000 fläktvarv per minut

Varm M.2-lagring förpassas till historien när Jonsbo avtäcker en revolutionerande produkt, som kombinerar en vindtunnel och fläkt modell mindre.

35

Intel Core i5-13600K och i7-13700K testas i spel

Båda "Raptor Lake"-modeller visar på i snitt 10 procent försprång i lägsta uppmätta FPS och Core i5-13600K drar större nytta av DDR5.