De senaste månaderna har det florerat många rykten om Samsungs kommande flaggskeppstelefon Galaxy S8. Telefonen hittade nyligen ut på bild, vilket visade en modell med en skärm som tar upp större delen av enhetens framsida tillsammans med minimala ramar.

Samsung själva har varit sparsamma med detaljer kring telefonen, men nu hittar ett videoklipp ut på webben där denna prestandatestas i programmet AnTuTu. Modellnamnet för enheten är SM-G950, vilket stämmer överens med detsamma för Samsung Galaxy S8.

Resultatet för modellen blir 205 248 poäng, vilket är ett rekord i sammanhanget och högre än samma siffra för bland annat Apples Iphone 7 och även Oneplus 3T. Anledningen tros dels vara att Samsungs telefon använder den nyare systemkretsen Snapdragon 835 från Qualcomm.

Samtidigt går även den välkände läckaren Evan Blass ut med priset för telefonen på Twitter, där toppmodellen Galaxy S8+ väntas kosta motsvarande 8 500 kronor. Samsung väntas visa upp de nya modellerna i slutet av mars, men rapporter talar för att lanseringen kan dröja längre än så.