Efter det första ryktet och startskottet för tissel och tassel kring Geforce GTX 1070 Ti har det redan kommit ut bilder på partnerkort från inga mindre än Gigabyte, KFA2 och Asus. Bland bilderna från tillverkarna ligger det allt ifrån specialdesignade kylare med skräddarsydda kretskort till modeller baserade på Nvidias referensdesign.

Nu har det dykt upp bilder via webbplatsen Videocardz på fyra olika grafikkortslösningar och modeller från Nvidia-partnern EVGA med grafikkretsen GP104 sittandes under kylflänsarna. Korten som har dykt upp på bild är EVGA:s ICX-lösning i tre olika modeller, tillsammans med företagets egen variant av Founders Edition.

Två av ICX-modellerna kommer med svart respektive silver-färgade alternativ på kylaren och kretskortet ska enligt Videocardz vara av referensdesign. En av de kommande ICX-modellerna har något bredare mått och bestyckas bland annat med ett skräddarsytt kretskort och RGB-belysning. Sist men inte minst finns även en bild på EVGA:s egen version av Founders Edition med radialfläktsdesign.

Några uppgifter kring lanseringsdatum eller priser har ännu inte tillkännagivits, men priset på Geforce GTX 1070 Ti väntas lägga sig runt 4 400 kronor inklusive moms hos svenska återförsäljare.