Inledning

Idag ska jag angripa något som jag personligen inte har associerat mig med på en väldigt lång tid och det är så kallade pre-builts, vilket för de anglosaxist bevandrade i publiken vet är engelska för förbyggda.

Det som är förbyggt i detta fallet är en hel dator exklusive bildskärm och kringutrustning. I skrivande stund är det en konfiguration som går loss på knappa 17 000 kr. Rejält med stålar med andra ord.

Själv tillhör jag den skara människor som senast hade att göra med en färdigbyggd dator när MTV visade musikvideo och Nirvana var det mest rebelliska som gick att lyssna på. En halv evighet sedan med andra ord.

Det är med stor entusiasm som jag ger mig i kast med denna dator som Shark Gaming har skickat till mig för utvärdering och jag skulle vilja inbjuda er till att hänga med för att få en mycket bättre idé om vad det är Shark Gaming erbjuder med modellen de kallar för Shark Gaming Esports Edition.

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Shark Gaming.
Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.