I februari gick årets första Månadens Galleri av stapeln, där åtta medlemmars kreativa byggen valdes ut att tävla mot varandra med SweClockers läsare som jury. Nu har resultaten spikats och det står klart att en viss orminspirerad skapelse stack ut lite extra och kammade hem vinsten med nästan en tredjedel av rösterna.

190472.jpg

Anaconda av "Faggan"

zeuligan.jpg

Zeuligan - be quiet! av "Zeuligan"

tardis.jpg

Doctor Who Tardis PC av "Smilko"

På förstaplatsen ser vi Faggan och hans minst sagt kompakta bygge Anaconda. Detta baseras kring det kommande chassit Ghost S1 från svenska Louqe, där Faggan lyckats med bragden att klämma in ett ordentligt vattenkylningssystem beståndes av delar från EKWB och Bitspower. Det hela görs på ett stilfullt sätt med generösa mängder akrylglas och en temariktig kabeldragning med ormkaraktär.

Silvermedaljen plockas av Zeuligan med sin läderbeklädda tolkning av Be Quiets Dark Base Pro 900 – komplett med vattenkylning i den högre skolan och ett genomgående vitt tema. På tredjeplatsen syns Smilko som byggt ett chassi till sin Doctor Who-tokiga flickvän till avbilden av den tidsresande telefonkiosken Tardis från samma tv-serie.

Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Månadens Galleri februari 2018

#

Medlem

Galleri

Röster

1

Faggan

Anaconda

29%

2

Zeuligan

Zeuligan - be quiet!

17%

3

Smilko

Doctor Who Tardis PC

14%

H115i_Pro_01_BLUE.jpg

Första pris: Corsair H115i PRO RGB

K63_Wireless_NA_01.jpg
TX650_01.jpg

Tredje pris: Corsair TX650M

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för meddelanden.