Inledning

Den som köper bildskärm idag tittar nog gärna på specifikationer såsom upplösning, bildskärmsteknik och uppdateringsfrekvens. Det är lätt hänt att bildskärmsstativet får ta ett steg tillbaka till förmån för hårdvaruspecifikationerna.

Med lite tur, eller observationsförmåga, har den nyinköpta bildskärmen stöd för VESA-standard. För de som inte är bekanta med ordet VESA går det att läsa om det på organisationens webbplats. I korthet handlar det om en ideell organisation som satt dimensionsstandarder för uppfästning av bildskärmar.

I denna testpilot har jag fått ynnesten att testa ett skärmstativ från Ergotech som har det patriotdoftande namnet Freedom Arm. Plattityder till trots, detta är en arm som ska ge maximal flexibilitet vid skrivbordet. Häng med så kikar jag in lite mer i detalj på vad denna produkten har att erbjuda.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter