Inledning

AOC har under de senaste åren satsat hårt på marknaden för spelskärmar under märket Agon, och nu är det dags att se vad företagets senaste tillskott erbjuder. Formatet 21:9 tillsammans med en välvd panel är vid det här laget ett beprövat koncept, och kommer till sin rätta hos skärmar av större storlek där den böjda panelen blir mer omslutande och bidrar till användarupplevelsen.

AG352UCG6 är en finslipning av förra årets modell AG352UCG, med uppskruvad bildfrekvens och en mörkare estetisk profil. För mer information om denna produktlinje rekommenderar jag varmt David Kvists testpilot av den ursprungliga modellen, samt Thomas Ytterbergs recension för en teknisk genomgång.

Med en upplösning på 3 440 × 1440 pixlar och storleken 35 tum är AG352UCG6 bland de största skärmarna i klassen, vilket tillsammans med en VA-panel i upp till 120 Hz och G-Sync borgar för goda förutsättningar i såväl spel som generellt bruk.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter