Taiwanesiska chassitillverkaren In Win har mer än 30 år i branschen och bestyckar ofta sina datorlådor med iögonfallande attribut. Under fjolårets upplaga av Computex-mässan visade bolaget ett flertal modeller, där några utrustades med paneler i trä. Bland dessa produkter syntes en prototyp av Mini-ITX-chassit Gaming Cube A1, som sällskapades av ATX-chassit In Win 806.

Gaming Cube A1 har genomgått en del förändringar och lanseras nu skarpt under det kortare namnet A1. Bland förändringarna syns tydligt avsaknaden av trädetaljer och panelerna är nu istället tillverkade av härdat glas eller stål, där förstnämnda material återfinns på datorlådans topp och ena sida. På ovansidan återfinns även den inbyggda trådlösa laddaren, som är baserad på gränssnittet QI.

Chassit levereras också med ett skräddarsytt nätaggregat på 600 watt och 80 Plus Bronze-certifiering, där kablarna dragits till respektive plats för att underlätta kabelhantering. A1 kommer i färgerna svart och vitt och mäter in på 273 × 210 × 356 mm, med en vikt på 6 kg. Internt finns plats för ett moderkort med formfaktorn Mini-ITX och ett grafikkort med längd upp till 30 cm.

Processorkylaren kan vara upp till 160 mm hög och datorlådan rymmer totalt fyra 120 mm-fläktar, men levereras utan inkluderade sådana. Fläktplatserna finns baktill, bredvid moderkortet samt under chassit, där sistnämnda omsluts av en transparent och RGB-belyst ram i akryl-plast. När det kommer till lagring finns två platser för 2,5-tumsenheter bakom moderkortsplåten.

De lättillgängliga anslutningarna består av två USB 3.0 samt in- och utgång för ljud. In Win A1 väntas bli tillgänglig i mitten av maj, men bolaget har ännu inte angivit ett rekommenderat pris.