Sedan år 1999 har SweClockers varit en naturlig mötesplats för Sveriges alla galet insatta tekniknördar och entusiaster. Första åren efter SweClockers grundades såldes exempelvis bakgrundsbelysta tangentbord, nyckelband och t-shirts, som Edin själva packade i sitt pojkrum och skickade iväg. Goda minnen lever kvar och en ny butik har varit en av de mest efterfrågade inslagen på senare år.

Vi har varit på gång sedan 25 maj år 2009 och kan nu glatt meddela att vi lanserar vår nya butik! Det handlar så klart om SweClockers-märkta produkter där fokus inledningsvis ligger på klädesplagg, där T-shirts och hoodies varit länge efterfrågat. Givetvis har vi även en kaffemugg i första lanseringsvågen.

Swec_hoodie_bak.jpg

Motivet "Hardware Dreams" är det första att pryda SweClockers klädesplagg och säljas i begränsad upplaga.

mugg2.jpg

SweClockers officiella kaffemugg ...

mugg1.jpg

... "Ditt modermodem i hjärtat av hårddisken"

Detta är bara början och vi är redan i full gång att ta fram fler plagg och prylar inom olika kategorier. Det mesta som dyker upp i butiken tillhör egna kollektioner och begränsade specialupplagor, medan kaffemuggen tillsvidare blir ett stående inslag.

Till butiken (extern länk)

SweClockers "Hardware Dreams" – Zip-hoodie

Swec_hoodie_fram.jpg

Surfar du SweClockers om nätterna? Drömmer du om nästa datorbygge? Denna midnattsblå hoodie med dragkedja är specialdesignad för tvättäkta entusiaster som älskar datorer och hårdvara. Kan orsaka prestanda-ångest. Begränsad upplaga.

Köp "Hardware Dreams" – Zip-hoodie

SweClockers "Hardware Dreams" – T-shirt

Swec_HardwareDreams_T.jpg

Surfar du SweClockers om nätterna? Drömmer du om nästa datorbygge? Denna midnattsblå t-shirt är specialdesignad för tvättäkta entusiaster som älskar datorer och hårdvara. Kan innehålla spår av kylpasta. Begränsad upplaga.

Köp "Hardware Dreams" – T-shirt

SweClockers Logo Tee – T-shirt

Swec_gubbe_T.jpg

Den legendariska SweClockers-gubben! Denna högtidsklädsel passar bäst att använda på särskilt minnesvärda dagar, såsom grafikkortslanseringar, och bör likt andra värdesaker förvaras i kassaskåp. Begränsad upplaga.

Köp "Gubben" Logo Tee – T-shirt

SweClockers "Ditt modermodem" – Kaffemugg

mugg1.jpg

Så fel, men ändå så rätt! När en vilsen reporter intervjuade (trollade?) en datortekniker och beslutade sig för att kröna artikeln med den knasiga bildtexten "modermodemet, själva hjärtat i hårddisken" var det svårt för SweClockers-medlemmarna att hålla sig för skratt.

Är SweClockers ditt modermodem i hjärtat av hårddisken? En blivande klassiker för dig som kombinerar datornördande med kaffedrickande.

Köp "Ditt modermodem" – Kaffemugg

Har du önskemål eller förslag på SweClockers-märkta kläder och prylar vi borde ta fram? Skriv i kommentarsfältet till denna artikel!