Den 30 november är det dags för Elmia-mässan i Jönköping att återigen fyllas av datorer, doften av mikropizza och inte minst några av världens bästa e-sportare. Det vankas nämligen Dreamhack Winter 2018, denna gigantiska datorfestival som årligen lockar tusentals besökare att delta i ett rejält LAN-party eller bara strosa runt i utställningsdelen.

Detta år blir festivalen ytterligare ett snäpp roligare, då vi på SweClockers tillsammans med AOC Gaming kommer att vara på plats med en helt egen monter i B-hallen. Från redaktionen kommer Frida, Kenneth och Jonas att glida runt på golvet samtidigt som forumledaren Lars "Lan" Levin och de ständiga testpiloterna Alling och DavidtheDoom finns tillgängliga att babbla allehanda hårdvara med.

20170616_190751_HDR.jpg

SweClockers monter under Dreamhack Summer 2017

dhs_2017-1.jpg
panel_roundup.jpg

I montern kommer det finnas möjlighet att spana in AOC Gamings senaste sortiment av spelskärmar. Därtill kommer flera duktiga moddare att ställa ut sina byggen för allmän beskådan, några av vilka som säkerligen kommer att vara en del av vinterns upplaga av Dreamhack Casemod Championship.

För den som behöver påfyllning av energidepåerna bjuds det på rykande färskt kaffe i SweClockers bar och möjligen en och annan grönsaksshot baserad på hemligt recept. I samma veva finns det även chans att delta i någon av de många tävlingarna som går av stapeln i montern eller bara sätta sig ned i spelhörnan och vila fötterna med en runda i de senaste spelen.

Hoppas vi ses där!

SweClockers på Dreamhack Winter 2018

Var? Elmia (Hall B) i Jönköping (karta)
När? Montern är öppen fredag (30/11) 11:00–21:00, lördag (1/12) 11:00–21:00 och söndag (2/12) 11:00–21:00
Hur? Entréavgift till Dreamhack, ingen föranmälan krävs.