Med spel som Tribes: Ascend, Smite och Paladins i bagaget tar utvecklaren Hi-Rez Studios sikte på den populära genren battle royale med titeln Realm Royale. Spelet är en tredjepersonsshooter i vilken 100 spelare i lag om fyra landar på en ö med målet att bli den sista överlevande truppen.

För att uppnå vinsten har spelarna möjlighet att samla på sig resurser för att skapa nya förmågor och vapen i någon av smedjorna som finns utplacerade på kartan.

Realm Royale finns sedan i somras tillgängligt till PC/Windows men ska nu även släppas till konsolerna Playstation 4 och Xbox One. Detta vill utvecklarna fira med en tävling för SweClockers medlemmar med fina priser i potten.

webbis_present.PNG
Realm (1).jpg
ConventionJailBird_CodeCard_Front_BH.jpg

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

Presentkort värde 3 000 kronor hos Webhallen
Realm Royale t-shirt
Jailbird Skin

~3 200 kr

2

Presentkort värde 1 000 kronor hos Webhallen
Realm Royale t-shirt
Jailbird Skin

~1 200 kr

3

Realm Royale t-shirt
Jailbird Skin

~200 kr

Bland priserna för samtliga tre pallplatserna syns en t-shirt med motiv från Realm Royale samt en kod för att få tillgång till kycklingkostymen Jailbird i spelet. Förstapristagaren och silvermedaljören kammar därtill hem trevliga presentkort från Webhallen till ett värde av 3 000 respektive 1 000 kronor.

Tävlingen pågår till och med den 20 december. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).