Året var 1999 på julafton en vecka innan millennieskiftet, då alla världens datorer unisont skulle krascha. Då hade en 17-åring fått en processorkylare i julklapp och inspirerats av andra stora internationella sajter. Det här blev startskott för vad som idag är Sveriges största gemenskap om datorer och hårdvara.

I år fyller SweClockers 20 och den här högtiden kommer stå i fokus för oss under hela året. Det är en lång tid, för vissa en hel livstid eller åtminstone hela vuxenlivet. Därmed finns även många händelser och minnen med stark koppling till det forum vi håller kärt.

För att fira öppnar vi idag en helt ny forumdel med 20-årsfirandet som tema. Här kommer SweClockers grundare Edin Mehinovic och redaktionen dela med sig av minnen från 1999 och framåt. Här hamnar även alla artikelkommentarer som har med vårt långa firande att göra.

► Forumdel: SweClockers fyller 20 år!

Givetvis är det här också platsen för alla medlemmar att ta del av och dela med sig av sina minnen! Har du några roliga bilder från en träff eller en rolig historia från en händelse du sent kommer glömma? Kanske fick du ditt första jobb genom forumet eller var det rentutav här träffade du ditt livs stora kärlek?

swec_20_gubbe_final.png

SweClockers firar 20 år, 1999–2019

Sedan 1999 har SweClockers varit samlingsplatsen för datornördar från hela landet. Det ska givetvis firas! Under året väntar retroosande tester, artiklar och forumsnack – givetvis tillsammans med er!

Häng med när vi blickar bakåt och siar om framtiden!

Följ SweClockers 20 år via vår specialsida