Senare i februari äger en av årets stora mobilhändelser rum, då Samsung avtäcker flaggskeppet Galaxy S10. Evenemanget heter Galaxy Unpacked och äger rum i San Francisco och London, men kommer också direktsändas för den som vill följa det hemifrån. Varför följa eventet själv när du kan göra det med andra?

Galaxy-Unpacked-2019.jpg

Nu bjuder vi in till ett Galaxy Unpacked i Stockholm, där SweClockers tillsammans med kollegorna på FZ och 99 följer eventet. Det blir mingel med direktsänt försnack, följt av själva sändningen, och som senare avrundas av eftersnack. På plats är även sakkunniga från Samsung.

Är du mobilentusiast av rang och brinner för den senaste tekniken i telefoner? I sådana fall är du varmt välkommen till Scandic Downtown Camper på kvällen den 20 februari! Mingla med redaktionen, ta en bit att äta och fukta strupen.

Mingelkvällen är en mindre tillställning med plats för högst 50 personer i lokalen. Med andra ord en unik möjlighet att umgås med andra tekniknördar. Vi vill med detta också be dig att endast knipa en biljett om du är säker på ditt deltagande och att du avbokar vid förhinder.

Vi ses på Scandic Downtown Camper den 20 februari!

Se Samsung Unpacked 2019 med SweClockers, 99 och FZ

När? Den 20 februari klockan 18:00 börjar mingel med SweClockers, 99 och FZ. Direktsänt försnack klockan 19:00, en timme innan vi bänkar oss framför Galaxy Unpacked.

Var? Scandic Downtown Camper, Brunkebergstorg 9, Stockholm. Kvällen börjar i cocktailbaren The Nest på våning 9 och fortsätter i Camper Lounge på bottenvåningen. Observera att det är 18-årsgräns.

Hur? Om du har möjlighet att vara med kan du säkra din biljett på Eventbrite. Alla som inte kan närvara kommer kunna följa försnack, själva eventet och eftersnacket, direkt på SweClockers.