I början av 2015 startade SweClockers i samarbete med komponentjätten Corsair Månadens Galleri. Varannan månad har Johan "Corsair Johan" Nyman nominerat gallerier av såväl proffsmoddare som drivna amatörer, följt av att medlemmarna röstat och fällt avgörandet.

r2d2.jpg
November-Månadens-Galleri-Magic-Mirror.jpg
Månadens-Galleri-Oktober17-1.jpg
December-Racing-Cockpit.jpg
Månadens-Galleri-Augusti-2.jpg
Månadens-Galleri-Oktober-1.jpg
bildator_ingress.jpg

Under åren har det inte enbart varit flådiga datorlådor av traditionellt snitt skapade av moddare med sponsorer i ryggen som intagit prispallen. Därtill har andra former av nördiga projekt som ligger SweClockers nära funnits bland vinnarna, däribland en radiostyrd R2D2, magisk spegel, arkadmaskin, racingsimulator, nya chassin för Xbox One, bildator och så mycket mer.

Nu utvecklar SweClockers tillsammans med Corsair konceptet och introducerar Gallerikampen. Nya Gallerikampen pågår i perioder om tre månader och schemat som gäller är årstiderna vår, sommar, höst och vinter – för alla besserwissers därute menas givetvis kalendariskt och inte meteorologisk.

Schema för Gallerikampen:

Period

Gallerikampen våren 2019

1 mars 2019 – 31 maj 2019

Gallerikampen sommaren 2019

1 juni 2019 – 31 augusti 2019

Gallerikampen hösten 2019

1 september 2019 – 30 november 2019

Gallerikampen vintern 2019

1 december 2019 – 29 februari 2020

Gallerikampen våren 2020

1 mars 2020 – 31 maj 2020

Och så vidare ...

Och så vidare ...

I samband med varje omgång publiceras en nyhet om att Gallerikampen är igång, något som också löpande kommer uppmärksammas på SweClockers framsida. I slutet av varje omgång nomineras tio gallerier, varpå medlemmarna får i uppdrag att rösta fram vinnarna. Samtidigt går vi ut med att nästa säsong är igång.

Vinnare och priser

För Gallerikampen höjs också prispotten rejält mot Månadens Galleri. I potten är produkter från Corsair till ett samlat värde om cirka 7 500 kronor – ett rejält kliv upp från 3 000 kronor för varje omgång av Månadens Galleri. Det här fördelas mellan de som kommer på första, andra och tredje plats.

Vilka produkter det blir kommer i den mån det är möjligt att presenteras i samband med att varje ny omgång går av stapeln. I vissa fall kan tillkännagivandet av ett eller flera prispaket dröja, då juryn vill få med de hetaste produkterna från Corsair som lanseras senare under den pågående perioden av Gallerikampen.

"Hur deltar jag i Gallerikampen?"

Att delta är enkelt! Ingen ansökan krävs, utan allt du behöver göra är att ladda upp ett galleri under den pågående omgången! Ett tips är att lägga extra energi bakom en utförlig beskrivning av projektet och framförallt ta bra bilder – två aspekter som ökar just dina chanser att kamma hem Gallerikampen.

Gallerikampen.JPG

Gallerikampen våren 2019 är redan igång och inom kort publiceras en första nyhet med en lista på priser!

Till SweClockers Galleri!

Har du något nytt hobbyprojekt på gång? Dela med dig av ofärdiga verk i forumet projektloggar och ladda sen upp din färdiga skapelse i SweClockers Galleri för chansen att vinna i Gallerikampen!