SweClockers fyller 20 år, och givetvis passar vi på att fira under hela 2019. En del av det betyder massa mysigt nördsnack och härliga minnen, inte minst bland alla oss på redaktionen som dagligen arbetar med sajten.

Nu följer vi upp vår succéartade myskväll med ytterligare ett tillfälle! Precis som sist väntar direktsänd quiz där alla möter alla, mat- och dryckestester, gamla minnen samt givetvis mängder av nördigt snack – båda i chatten och i rutan.

Den här gången behöver vi också experthjälp av just dig! Vi kan inte bestämma oss för vilket tema som blir kvällens ledstjärna, utan sitter på ett antal starka alternativ. Ge oss en vägledande röst ovan, så ger sig Frida ut på äventyr runt mat och dryck lagom innan sändningen drar igång.

Med andra ord, ringa in nu på torsdag i kalendern. Klockan 19:00 rullar vi igång, och går allt som planerat räknar vi med att avrunda runt 21:00.

swec_20_gubbe_final.png

SweClockers firar 20 år, 1999–2019

Sedan 1999 har SweClockers varit samlingsplatsen för datornördar från hela landet. Det ska givetvis firas! Under året väntar retroosande tester, artiklar och forumsnack – givetvis tillsammans med er!

Häng med när vi blickar bakåt och siar om framtiden!

Följ SweClockers 20 år via vår specialsida