Mycket kretsar kring datorer på SweClockers, men det finns också många som gör galna byggen med alltifrån enkortsdatorn Raspberry Pi till att bygga en smart spegel för att hålla koll på livet. Oavsett vad du älskar finns SweClockers Galleri, där du kan ladda upp ditt projekt.

I början av året gick Månadens Galleri i graven och ersattes raskt av nya Gallerikampen. En mer ambitiös, men fortfarande ständigt pågående tävling, där allt som laddas upp på SweClockers har en chans att gå vidare till finalen. Väl där är det medlemmarna som röstar och fäller avgörandet.

Nu har det blivit dags för en ny omgång eller rättare sagt så startade den redan 1 juli i år, direkt efter att Gallerikampen våren 2019 avrundades. Alla byggen som läggs upp fram till den 31 augusti har en chans att väljas ut för att gå vidare till final i den andra omgången av Gallerikampen. Nu har det blivit dags att gå ut med priserna!

Corsair-Commander-Pro.jpg

Andra pris: Corsair Commander Pro och ...

Tävlingsvinster – Gallerikampen sommaren 2019:

Vinst

Värde

#1

Corsair Hydro X XD5 Pump/Reservoir Combo
Corsair Hydro X XC7 RGB CPU Water Block (115x/AM4)
Corsair Hydro X XR5 240mm Water Cooling Radiator
2 × Corsair Hydro X XF Hardline 14nm OD Fitting Four Pack
Corsair Hydro X XL5 Performance Coolant 1L – Clear
Corsair Hydro X XT Hardline 14nm Tubing – Black
~590 kr
~180 kr
~210 kr

#2

Corsair Commander Pro
Corsair LL120 RGB 120mm Dual Light Lopp RGB 3-pack


#3

Corsair RM850 V2 850 W

Precis som förra gången är första pris Corsairs purfärska vattenkylningsserie Hydro X. Det handlar om ett komplett kit med CPU-block, 240 mm-radiator, kombinerad pump och reservoar, fittings, vätska och slangar. Alltsammans har ett totalt värde om 4 700 kronor.

Du som vinner kanske redan är investerad i vattenkylning och inte intresserad av det paket vi satt ihop, men vill ha extra mycket av en särskild produkt? Eller varför inte ett vattenblock för grafikkortet? I sådana fall har du chansen att byta in din vinst mot valfria produkter ur Hydro X-serien för 4 000 kronor.

På andra plats har vi i samarbete med Corsair åter satt ihop ett RGB-paket med två temariktiga produkter. Det handlar om ett startpaket för att få till det ultimata discot i ditt chassit – en trio fläktar och Corsair Commander Pro, som förutom belysningen kan styra fläkthastigheter och mäta av temperaturer.

Tredjepriset består av ett nätaggregat ur Corsairs senaste RM-serie. Det är en fullstor ATX-modell enligt certifieringen 80 Plus Gold i effektklassen 850 W, vilket borde räcka för de flesta byggena en entusiast kan tänkas ge sig på.

Till SweClockers Galleri!
Mer läsning om Gallerikampen

Har du något coolt projekt att visa för SweClockers medlemmar? Oavsett om det är en dator eller något helt annat med anknytningen teknik – tvivla inte och ladda upp detta i Galleriet! Vi klipper vid 31 augusti, varefter vi inleder höstens upplaga från 1 september med nya priser. Lycka till!