Gallerikampen är en ständigt pågående tävling i SweClockers Galleri uppdelad i fyra säsonger per år – vår, sommar, höst och vinter. Allt som laddas upp under respektive tremånadersperiod har en chans att nomineras av juryn, för att sedan låta alla medlemmar fälla avgörandet.

Aquatic-Ambiance.png

Aquatic Ambiance – Klicka på länken för att se hela galleriet

Broserv.jpg

BroServ1.0 – Klicka på länken för att se hela galleriet

Razer-Core-X.jpg

Razer Core X – Klicka på länken för att se hela galleriet

Vinnare i Gallerikampen sommaren 2019

#

Medlem

Galleri

Röster

1

ggalaxyy

Aquatic Ambiance

16%

2

Loket

BroServ1.0

15%

3

timpelay

Razer Core X

14%

Nu är den andra säsongen avslutad och även jämfört mot tävlingens föregångare, Månadens Galleri, blev det en oerhört jämn strid. Med knapp marginal blev det till slut "ggalaxyy" som kammade hem vinsten med det stiliga och temariktiga bygget Aquatic Ambiance.

På andra plats placerar sig "Loket" som flyttat från lägenhet till gård – och vad är ett nördboende på landet utan ett rackskåp? Det blev därför ett sådant med router, switch, server med dubbla processorer och redundans med UPS. På framsidan återfinns även en touchskärm och som pricken över i så klart även RGB-belysning!

Alldeles bakom är den välkända moddaren "timpelay", som tog sig an modda och vattenkyla Razers externa grafikkortskabinett Razer Core X. Den första i sitt slag att vattenkylas, enligt Tim själv. Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers och Corsair!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden.

Corsair-Commander-Pro.jpg

Andra pris: Corsair Commander Pro och ...

Tävlingsvinster – Gallerikampen sommaren 2019:

Vinst

Värde

#1

Corsair Hydro X XD5 Pump/Reservoir Combo
Corsair Hydro X XC7 RGB CPU Water Block (115x/AM4)
Corsair Hydro X XR5 240mm Water Cooling Radiator
2 × Corsair Hydro X XF Hardline 14nm OD Fitting Four Pack
Corsair Hydro X XL5 Performance Coolant 1L – Clear
Corsair Hydro X XT Hardline 14nm Tubing – Black
~590 kr
~180 kr
~210 kr

#2

Corsair Commander Pro
Corsair LL120 RGB 120mm Dual Light Lopp RGB 3-pack


#3

Corsair RM850 V2 850 W

Medlemmen "ggalaxyy" som kammar hem första priset vinner ett komplett färdigt vattenkylningskit ur Corsairs senaste Hydro X-serie till ett samlat värde om 4 700 kronor, men kan också välja på att plocka ut helt egna delar för 4 000 kronor. Vinnare nummer två får "RGB-paketet" med kontroller och fläktar, medan trean kammar hem ett nätaggregat.

Gallerikampen hösten 2019 pågår

Gallerikampen är en ständigt pågående tävling på SweClockers och säsong tre är redan igång. Alla kreationer som laddats upp i SweClockers Galleri sedan den 1 september och fram till den 30 november är automatiskt med i tävlingen. Vilka priserna är för höstens upplaga presenteras i en nyhet på sajten inom kort!

Till SweClockers Galleri
Mer läsning om Gallerikampen