Under hösten har mästerskapet Samsung Galaxy Note10 Championship gått av stapeln, där SweClockers medlemmar fått chansen att tävla om påkostade presentkort på valfria datordelar. Totalt har det rört sig om tre deltävlingar, i vilka kreativiteten har flödat vid skapandet av fingermålade självporträtt, hårdvarurelaterade bakgrundsbilder och inte minst telefonliknande bakelser.

Efter att finalisterna från varje deltävling valts ut av en jury var det sedan dags för SweClockers medlemmar att rösta på sitt favoritbidrag. Nu är omröstningen avslutad och kvar på prispallen står de tre bidrag med flest röster.

Förstaplatsen – Korvfinger

Flest röster fick medlemmen Korvfinger som ställde upp i deltävlingen med fingermålade självporträtt, där en riktigt imponerade och realistisk avbild av honom själv charmade SweClockers läsare. Vi passade på att fånga upp Korvfinger för en snabb intervju om vinsten och hans konstverk.

Hur känns det?

– Oj, herregud, jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska uttrycka mig. Jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv förutom 90 kr på en trisslott på sin höjd så detta skapar en viss overklighetskänsla.

Wow säger jag bara! En otrolig tacksamhet känner jag i nuläget tillsammans med en mild chock.

Fantastiskt porträtt! Brukar du fingermåla ofta? Berätta mer!

tR3yj6L.jpg

– Tusen tack! Det är en teknik som används i andra tavlor jag skapar/skapat så det är inte ett helt nytt medium för mig. Ett exempel på detta är en tidigare tavla från min verksamhet.

Dock fick man i denna tävling en möjlighet att förfina samt utveckla tekniken, speciellt de "finare" detaljerna var otroligt prövande – tålamodet fick sig en törn om man säger så.

Är det något du vill säga till alla medlemmar som röstade på dig?

– Skulle vilja säga rikta ett stort TACK till samtliga medverkande i tävlingen och även de som röstat på mig. Det är en otrolig känsla att få vinna någonting så här stort.

Chockad och oerhört tacksam!

Andraplatsen – Patan77

Silvermedaljen gick till Patan77 som var en av deltagare i deltävlingen om att skapa en hårdvarurelaterad bakgrundsbild till Samsung Galaxy Note10. Med hjälp av 3D-grafik har han lyckats skapa en visuellt häftig representation av ett kretskort, där de glödande kretsbanorna sammanstrålar vid systemkretsen Exynos.

Tredjeplatsen – THE FLESH RIPPER

Den sista pallpositionen klipptes av THE FLESH RIPPER som deltog i deltävlingen om att baka en Samsung Galaxy Note10. Det rör sig om ett mycket detaljerat bakverk, där mycket tid har lagts på att inte bara återskapa själva telefonen utan även produktkartongen och hörlurarna.

Tävlingsvinster

webhallen_presentkort.PNG

#

Vinst

Värde

1

Presentkort hos Webhallen

10 000 kr

2

Presentkort hos Webhallen

5 000 kr

3

Presentkort hos Webhallen

3 000 kr

Som vinnare plockar Korvfinger hem ett presentkort värde 10 000 kronor hos återförsäljaren Webhallen. Silver- och bronsmedaljörerna går inte heller lottlösa ur striden, där Patan77 och THE FLESH RIPPER också vinner varsitt presentkort värde 5 000 respektive 3 000 kronor var.

Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Advertisement