För exakt två veckor sedan den 9 november blev det brakfest på Skyddsrummet i Stockholm när SweClockers firade 20 år. Det blev en händelserik kväll fylld av aktiviteter, talare på scen i form av grundaren Edin, Anders från ESET och ingen mindre än AMD:s Joe Macri och inte minst – en hyllning till den gemenskap vi alla byggt tillsammans.

SweClockers Live! var det i särklass största evenemanget vi tagit oss an och med facit i hand var det värt varenda sekund av förberedelser. Jag tänker dock inte sitta här tillsammans med mina kollegor och ta åt mig hela äran – den förtjänar du som läser. Kvällen hade inte varit möjlig utan alla er medlemmar som besöker sajten, är en del av gemenskapen och inte minst ni närmare 300 deltagare på plats!

SweClockers är en lägereld som förenar människor med ett gemensamt intresse och ni är elden som brinner inom mig. Vi är så mycket mer än en "webbtidning", redaktionen är bara en del i helheten. Du och jag, vi är tillsammans SweClockers. Tack allihop för den här gången – och på återseende, det lovar jag! / Jacob

Det bästa från SweClockers Live!:

Häng med Jonas på rundtur i händelsernas centrum
SweClockers Awards 2019 – här är vinnarna!
Se SweClockers Awards och vinnarintervjuer
Joe Macri ger sin 10-årsvision för stationära datorn
SweClockers grundare Edin om hur allt började